|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Namı diğer ''Bay Gol''
![]() 1970 li yıllara damgasını vuran büyük santrafor.Cemil-Osman-Ender,filelere gönder sloganın golcü olanı... Çoğu derbilerde Gs ve Bjk yi boş geçmezdi.Müthiş kafa golleri ve voleleri vardı.Didi'nin gözdesi.Didi ile şampiyon olduğumuz ilk yılda,son maçımızı Angaragücü ile oynuyorduk ve sanırım 78.dakika idi,sağdan gelen bir ortaya yükseldi ve kafayla topu yere çarptırarak ağlara göndermişti.O maçı 1-0 kazanarak şampiyonluk turu atmıştık.Ne golleri vardır,anlat anlat bitmez!!Bir Adanaspor maçı hatırlarım,ceza çizgisi üstünden müthiş bir kafa golü varı,doksana attığı! Eski 4-3-3 sisteminin tipik bir santraforu idi ve Cemil ve Ender'in ortasında oynardı. Futbolu bıraktıktan sonra,futbol dünyasından koptu,iş hayatına atıldı. Osman,unutulacak futbolculardan değildi. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
osman kalecilerden ve direklerden dönen topları iyi takip edip
gol vuruşları yapardı. |
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
didi/ osman/ pingel/ ilerlemiş yaşlarına rağmen takıma büyük katkı sağlarken takımdan uzaklaştırılmalarını hala daha anlamış değilim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Dedemle gittiğimiz bir maçta Osman'ı izlemiştim. Hayal meyal bir kaç enstantane hatırlıyorum. Dedem bana göstermişti bak bu Osman diye.
![]() Evde topu önüme alır, osman Osman şut ve gol diye maç anlatırdım. Babam bir gün bana, hep osman diyorsun, bir de Cemil var, asıl golcü o demişti
|
|
|
#5 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Alıntı:
Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Osman ilk yaşadığım gol kralımız.Plaseci(oyun tarzları farklıdır ama ona benzer plaseci Selçuk Yula'dır),zamanlama üstadı dolayısı ile mükemmel kafacı aynı zaman da Didi'nin "kuru yaprak" antremanları sonrası frikikçi de olmuştur.
Gol Kral'ı olduğu sezon 1972-73 Fenerbahçe'nin ilk on golünü atmıştır.İkinci yarı on maç ceza almasına rağmen 19 maçta(30 maç) 16 gol ile gol kralı olmuştur.Tanju(23m/27g) ve Aykut'dan(25m/27g) sonra en yüksek ortalamaya sahip golcümüzdür. En düşük orana sahip gol krallarımız da sırası ile:Cemil Turan,Selçuk Yula ve Alex'dir(Cemil ve Selçuğun kendilerini aşan gol krallıklarıda vardır,Selçuk iki sezon,Cemil de üç sezon ile Aykut'la beraber en çok gol kralı olan oyuncumuzdur). |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|