|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Orta sahamızın göbeğinde iki adamımız var. Emre ve Cristian. Sakatlık ve cezalılık durumları dışında tartışmasız kapıyorlar formayı.
Emre saygı duyulacak şekilde didinerek oynuyor. Takımın ayağına en fazla top yakışan oyuncularının da başınde geliyor. Ama yine de skora katkı anlamında yeterli derecede verimli olamadığını düşünüyorum. Üstelik boyunun kısalığı sebebiyle, hava toplarında savunmaya hiç bir katkısı olmadığı gibi, hücumda da bu yönde rakibi zorlayıcılık vasfı yok. Cristian rakipten top kapmak için öyle kendisini yırtan, vücut vücuda mücadeleye giren tipte bir oyuncu değil. Top taşımıyor, dripling yapmıyor. Sadece aldığı topu müsait durumdaki arkadaşına çabuk ve yüksek doğruluk yüzdesi ile veriyor. Hücumu zorlamıyor. Bir iki şut denemesi dışında gol girişimi yok Fenerbahçe gibi rakibi boğması gereken bir takım için bunlar yeterli özellikler değil. Bence Cristian ve Emre'nin özellikleri birbirini tamamlamıyor. Takımın kısır futbol oynamasının ve savunma gediklerinin teknik nedenlerinden birisi de bu.
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
Fenerbahçe asrın transferini Appiah'ı alarak yapmıştı aslında,
adam defans ofans her anlamda bir dinamoydu. onuda gittik sağ kanatta oynattıkya selçuk yüzünden neyse... bizim takıma emrenin yanına appiah tarzında bir adam lazım, ben emrenin oyununu seviyorum, kafası attımı çok hırçın oluyor ki olacaksın hırçın futbolda biraz sert oynamak rakibi yıldırmak iyidir... josicolardan,maldonadolardan,selçuklardan,denizler den nefret eden biri olarak bunada şükür diyorum Rıdvan abi
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Yani Cristian ehven i şerdir diyorsun
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
ahhhhhhh tuncay,marco takımda tutulsaydı.tuncay,emre,marco,özer(hiç yabancısız orta saha) bu orta saha açık ara şampiyon yapardı bizi.
volkan gökhan lugano transfer santos(wederson) özer marco emre tuncay alex transfer 5 yabancılı kadro bu .3 yabancın mehmet topuzun semihin bekirin de kulübede oturur.bu kadarmı zordu bu kadroyu kurmak yüzmilyonlarca euro harcamaya değermiydi.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Alıntı:
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,233
![]() |
Çok haklı bir konu olmuş
Benim bir fikrim var bu konu hakkında Mehmet topuz kayserideyken çok hırslı oynardı emre kadar olmasada formasını ıslatır rakibi boğar başkanın tarzıyla öperdi rakip takımı ![]() Emrenin yanına mehmet oraya monte edilebilir mi acaba Cristian gerçekten çok pasif kalıyor emrenin yanında Diğer arkadaşında dediği gibi emrenin yanına appiah olsaydı işte muhteşem olurdu
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
bense en güçlü noktamızın ortasahamız olduğunu düşünüyorum.
Baroni'yi de çok beğeniyorum. aurellio dan iyi olduğunu düşünüyorum. en azından diğer rakiplere bakarsak onların orta sahasıyla kıyaslanamaz bile bizim ortasahamız. emre ve baroni bizim için şanstır
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emre'nin gol ve asist yapabilmesi için bu çocuğun yükünü hafifletmek gerekir
Görünen futbolcu yapısıyla ve sistemlede bu imkansız gibi Seninle daha öncede konuşmuştuk Rıdvan abi Çocuğun eşşek gibi koşmaktan o dediklerine yapmaya hem zamanı kalmıyor Hemde takati kalmıyor Baroni konusunda ise sadece şunu diyorum artık Yedek kulübesinde oturabilir ancak Asla Fenerbahçe'nin direk oynayacak ön liberosu değil Baroni'ye bayılan arkadaşlara tavsiyem şudur : Maç içindeki eskort hareketlerine dikkat edin Artı büyük hedefleri olan Fener'in ön liberosu bu adam olacaksa vay halimize
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence emrenin yanında topuz oynasın hem topuzun asıl yeri orası hemde emreyle daha iyi anlaşırlar
bu ikili bana kalırsa milli takımın bile orta ikilisi olacak potansiyeldeler
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Orta sahada Emre 1,5 kişilik, Baroni'de şu anki performansı için konuşuyorum 0,5 lik oynuyor...Çünkü istatistiklerinde yüzde elli azalma var.
Bunun sorumlusu ise elbette DAUM... Her cephede aynı kadro ile oynamak düşüncesi oyuncuları yordu... Ancak Emre de insan ve yüklenmeye ne denli dayanacak bilemiyorum. Takım içinde Alex'ten daha önemli bir konumda görüyorum Emre'yi.Alex olmadan kazanabiliyoruz ama Emre olmayınca bunu yapabilir miyiz bunda şüphelerim var. Özellikle sarı kartları bize karşı ucuz gösteren hakemler ucuz da sarı kart gören bir takımımız olunca Emre 'nin kart konusunda uyanık olması gerekiyor. |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|