|
|
#1 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,439
![]() |
Tebrikler ‘Konuşan F.Bahçe Platformu!’
Konuşun konuşun... Allah aşkına konuşun, sakın susmayın...Diliniz tutulana, kafanız durana kadar konuşun!.. Hesap sorun, o para nereye gitti, bu para nasıl harcandı, Topuk Yaylası kimin, Ankara’daki tesisler neyin... Sorun sorun... Tam zamanı... Tek bir gazeteye değil, tüm gazetelere ilan verin... Gazeteler yetmez, televizyonlarda da yayınlatın... Allah sizi n’apsın!.. Nasıl bir zamanlamadır, hangi amaca hizmettir. Yememişler, içmemişler oturmuşlar ‘Fenerbahçe şampiyonluğa gidiyor, nasıl engel oluruz’ sorusunun cevabını bulmuşlar... “Konuşan Fenerbahçe Platformu.” Yüreğiniz varsa imza atın Bu kadarını Sadri Şener bile akıl edemezdi... Edindiğim bilgilere göre Sadri bey rahatsızlanmış... Sen bunu gazetede gör, inanma, gözlerini ovuştur, bir oku, bir daha oku... Gül Allah gül, krize gir, mide kaslarına kramp girsin, doğru doktora!.. Şaka zannet bir daha oku... Hala da okuyormuş!.. Hatta plaket hazırlamış, Trabzon şampiyon olduğunda verecekmiş... Plaketi verirken de şöyle diyecekmiş, “Şampiyonluğumuzda, en büyük rakibimiz Fenerbahçe’ye en önemli golü atan ‘Konuşan Fenerbahçe Platformu’na, teşekkürlerimizle...” Plaketi hazırlamış ama, kime verecek? İşte sorun burada... İsim yok, imza yok... Kalleşçe bir ilan... Adama sormazlar mı?.. Madem bu kadar yüreklisiniz, altına adlarınızı koysaydınız, imzanızı atsaydınız... Ne gezer... Dedim ya, kalleşçe!.. Takım almış hızını gidiyor, ligin ikinci devresinde yenilgisi yok... MÜFTÜ üflemiş, olmamış, yüzde yüz penaltılara ‘ne GEZER’ denmiş, tam GÖÇEceK derken Santos oyunu bozmuş... Yetmemiş, ‘Konuşan Fenerbahçe Platformu’ ortaya çıkmış... Hey gidi heyyyy!.. Brütüs’ten de kalleşler Bakın dün beni Brütüs aradı, ‘İnsana rahat vermiyorlar Orhan bey, dünya tarihinde en büyük kalleş ben bilinirdim, bugüne kadar direndim, ama unvanım gitti’ dedi... ‘Bu kadarını ben bile yapamazdım’ dedi... Cevap verdim, ‘Merak etme, böylesi sana bile yakışmazdı’ dedim... O kapattı, bir baktım Neron, Face’den yazmış, “Orhancım, Roma’yı yakacağıma, Konuşan Fenerbahçe Platformu’na üye olup Fener’i yaksaydım keşke” dedi... Yazıklar olsun, birinize de hepinize de... Bu büyük bir acıydı... Ancak unutmayın, büyük saadetler büyük acıların yanıbaşındadır... O saadet günü şampiyonluk günüdür. O gün geldiğinde sakın üstünüze Sarı-Lacivert forma giyip sevinmeyin, o forma, içinde ADAM ister... ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|