|
|||||||
| Futbol Maç Analizleri Fenerbahçemizin maçlarının öncesi ve sonrasını, takım kadrosunu skoru ve oynanan futbolu analiz ettiğimiz forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Misafir
![]() |
Arkadaşlar önce şunu belirtmek istiyorum ben orduluyum ama FENERBAHÇEM orduya gelip de ordu tarafından maça girmek olmaz
her nekadar memleketimin takımı olsada FENERBAHÇE aşkı başkadır. İlk defa FENERBAHÇEMİ staddan destekliyecegim için heycanlıyım ama biletlerin maçtan kaç gün önce satışa sunulcagından haberim yok bir bilgisi olan arkadaş beni bilgilendirirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Hoşgeldin renktaş. Orduspor bence bu sene çok iyi takım kurmuştu. Sezon içi şanssızlıklar yaşadı. Düzeleceğini ümit ediyorum. Tabii bu düzelmenin Fenerbahçe maçından sonra başlaması şartıyla
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Orduspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, 19 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma için açıklanan bilet fiyatlarının 60 ile 250 lira arasında değiştiği belirtildi.
Açıklamada, 27 Aralık Salı günü biletix gişelerinden satışa sunulacak Orduspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçın bilet fiyatlarının, kale arkası: 60, maraton: 90, kapalı 120 ve VIP: 250 lira olarak belirlendiği kaydedildi.
|
|
|
|
#4 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Metin Diyadin'le işler iyi gidiyordu ama olmadı bir yere kadar..
Fenerbahçemize başarılar.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
metin diyadin i göndermeleri ya da takımda tutamamaları büyük bir iş bilmezlik bana göre...
uzun bi aradan sonra farklı bi galibiyet alacagımızı umuyorum...
|
|
|
#6 |
|
Misafir
![]() |
Teşekkürler dekortiko. Ordusporun Fenerbahçemizle yapacagı maçda da yenilgilerine devam edeceğini düşünüyorum daha toparlanamadı ordu ama dikkatli olmak gerekiyo büyük takımlara karşı tehlikeli olabiliyo.
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Maça gidersen, fotoğrafları burada görmek isteriz.
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
![]() |
Yarın sabahdan biletimi alıcam inş. Resimleride zevkle paylaşırım
|
|
|
#9 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
kötü oynuyoruz...yıllardır yaptıgımızı yapıyor, sadece iyi pas yapıyoruz ama son 10-15 dk haricinde daha fazlasını yapamadık...
ordu da şrefsiz...gs ye oynadıgı topa bak bize oynadıgına bak...
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
yine iğrenç bir oyun
|
|
|
|
![]() |