|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Fenerbahçemiz ile ilgili canlı olarak şahit olup unutamadığınız anları bizlerle paylaşın renkdaşlar
![]() son dakikada atılan yada anlamı büyük olan goller, maçlarda genel olarak insanların gözünden kaçan ama sizin canlı tanık oldum dediğiniz olaylar, kutlamalar,hüzünler vs... Ben izninizle açılışı yapiyim, Yapılan yürüyüş bana çok şey öğretti,üzerinde forması ile balkondan alkı ş layıpta gözlerinden yaşlar akan teyzemi hiç unutmam,aynı şekilde üzerinde forması ile 1 saat boyunca tüm yolu sekerek tamamlayan engelli ablamızı.Bunları görmek bana büyük gurur yaşattı. Gaziantep maçıydı,Guiza'nın şu attığı harika gol,orada canlı izlediğim için bu golü kendimi çok şanslı hissediyorum
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
Alex'in samsunspora attığı harika golde ordaydım
deivid'in önce kendi kalesini bulup sonra chelsea kalesini yıktığında ordaydım 18. şampiyonluk kutlamalarında yine mabeddeydim
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
16 Mayıs 2010 tarihinde Saraçoğlu'ndaydım
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sene 1967 m.city yi elediğimiz maç o zamanki adıyla mithatpaşa stadı oradaydım
|
|
|
#5 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Alıntı:
Fenerbahçeliliğimin iyiden iyiye pekiştiği maç idi... Futbolcuların omuzlara alınmasını görmüştüm ,sonra karaköye kadar yürüyüşü de... Ama sen 67 değil 68 idi... O geceyi hiç unutmam!Karaköyden vapura binmiştik,beni eve bırakmışlardı... Henüz 12 yaşımda olduğum için,hem annem hem babam kapıda bekliyorlardı beni... |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
bucaspor:3 - Fenerbahçe: 5
4.gol güiza.. oradaydım
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Antep'i 3-0 dan 4-3 e getirip yendiğimiz maçta oradaydım
![]() Hayatımın ilk stad tecrübesiydi
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|