|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Yanlış anlaşılmasın,asla ve asla bir Aziz Yıldırım taraftarı değilim,yazdıklarım ortada!
Ama düşündükçe üzülüyorum,belki de çok yumuşak kalpliyim!! Çok şey yapmak istedi,aslında bazı şeylerde çok başarılı bile oldu!Ama,onu yıkan,futbola fazla müdahalesi idi! Çok çalışkan ama talihsiz bir adam!.. Bizler burada neler söylüyoruz,kimbilir neler hissediyordur?Kolay değil!Onca yıl uğraş dur!!! Aslında onun için üzülüyorum! Devam ederse,onun için daha da kötü olacak;bırakırsa,hiç arzu etmediği şekilde bırakmış olacak! Ben hayatta şansa çok inanırım,Aziz bey bu meyanda şanssız bir insan! Kendimi onun yerine koyuyorum,ne yapardım diye!!İşin içinden çıkılmaz bir durum aslında! Kolay değil!Nerden aldı kulübü!Kesinlikle destekcisi değilim ama derinlemesine düşündükce,üzülmemek elde değil! Bana kızmayın ama üzülüyorum! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
talihsiz değil beceriksiz ve bilgisiz.yeter artık aziz yıldırım lafı duymak istemiyorum tek gerçek fenerbahçedir.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cem abim üzüldüğü gerçektir
Hemde çok üzülmüştür Fenerbahçeliliği de tartışılmaz Ama bu işler üzülmekle olmuyor be abim 13 sene oldu dile kolay Hadi yeni geldiğinde toy dedik,bilmiyor dedik Yanlışları acemi olduğu için yapıyor dedik Ama geçen 13 senede gördük ki Yemediği yönetici,hoca ve futbolcu kalmadı Çoğunu kişilel hırsları yüzünden yaptı Günü kurtarmak adına ani kararlar aldı Bu kararların çoğu elinde patladı Tek adamlık sisteminin altında kaldı Herşeyi ben bilirim demeseydi Bilenleri yanından uzaklaştırmak yerine O bilenlere güvenseydi şimdi ne kendisi üzülüyor olurdu,nede bizler Aziz Yıldırım bu kulüp için çok şey yapmıştır Ama emin ol bir o kadar da yapmadığı şey var Yapamadığı demiyorum,yapmadığı İnat uğruna,ben bilirimcilik uğruna Bu kulübü bazı noktalarda bilerek uçuruma itmiştir Ve bence artık bırakıp gitme zamanı gelmiştir (Hatta geç bile kalmıştır) Ben her sene Aziz başkan bu sene hatalarından dersler çıkartacak demekten bıktım Ama o her sene geçmişte yaptığı hataları tekrarlamaktan bıkmadı Hatta o hatalara yenilerinide ekleyerek,her sene daha da kötüye gitti Üzüldüğü doğrudur,bugün Fenerbahçeli olupta üzgün olmayan yok ki Ama bugün milyonlarca Fenerbahçeli üzgünse bunun tek sorumlusu yine Aziz başkandır Hem kendi sağlığı,hemde bizlerin sağlığı için ceketini alıp çıkmalıdır artık Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
#5 | |
|
Lazika
Üyelik tarihi: Aug 2009 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 49
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#6 |
|
Fai la tua vita!
![]() |
Aziz Yıldırım arı gibi çalışkandır , bu su götürmez bir gerçek.Ancak Aziz Yıldırım ve ekibi statükocudur, çok defa çuvallanmasına rağmen geleneklerden ne yazıktır ki vazgeçilmemiştir,ucuz hamleler yapılmıştır.Doğru dürüst bir kadro kurulmadan, onu bırakın kadro kurulmadan sezona başlanıp ben üst üste üç sene şampiyon olacağım derseniz millet size ağzı ile gülmez.Ciddi ve köküne kadar bir revizyon yapılmalı,marka - işi bitik transferler değil futbola aç topçular takıma monte edilmeli.Derhal futbolcu keşif ekipleri kurulup , Güney Amerikalara, Afrikalara ve nicesine gönderilmelidir.
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
![]() |
Aziz'in bir an önce gitmesini istiyorum ama onca uğraşından sonra,kendimi onun yerine koyup,şöyle bir düşünüyorum!
Neyse!İhtiyarladıkça insan daha duygusal oluyor galiba! |
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Ben Aziz Yıldırım'ın benim kadar üzüldüğünü sanmıyorum
Kim ne derse desin
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
ya kardeşim guruplar yada yönetimler ne için oluşur
bir çok kişinin farklı farklı düşünceleri toplanıp harman yapılıp kararlar daha sağlıklı alınması içindir birinin düşünemediğini diğeri düşünür tek bir insan her şeyi düşünemezki bir yerde gidip gidip duvara tosluyor bizim başkanınkide bu hesap başkan herşeyi ben bilirim ben yaparım havasından en kısa sürede vaz geçecek onu bunu bilmem gitmeli ya insan çocuk gibi olurmu bizim başkan yönetimden biri öne çıktımı hemen alınıp çocuklar gibi adamı afaroz ediyor olmaz kardeşim olmaz akıl akıldan üstündür sen şirketlerinin böyle batırmak için yönetilmesine müsade edeermisin açın fener tarihinee bakın hangi başkan bir sefer değil hemde 2 sefer son maçta şampiyonluk vermiş açın bakın
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
CEM 30 MİLYON fENEBAHÇELİ İÇİN KİM ÜZÜLSÜN.BU ŞAMPİYONLUK HEDİYE EDİLDİ BURSA YA SANA DÜN ÜSTÜ KAPALI ANLATTIM.BU BAŞKAN VE YÖNETİM ZİHNİYETİ DEVAM ETTİĞİ SÜRECE DAHA ÇOK HÜSRANLAR YAŞARIZ.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|