|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Hemen hemen herkes Selçuğun orada yeterli olmadığını ve oraya sağlam bir transfer yapılması gerektiğini düşünüyordur herhalde.Bjk'deki performansı ile değil ama Çeyrek Final oynadığımız dönemdeki müthiş performansı ile Aurelio'dan sonra maalesef orayı dolduramadık.Bu bölgeye yapılıcak transferde merak konusu.
Ben Türkiye liginden alınabilicek bir kaç oyuncu belirledim,ufak ufak notlar ile buyrun: Yiğit İncedemir(Manisa):Açıkası biraz daha Emre tarzında ileriye yakın oynamayı seviyor istatistikte zaman zaman üretiyor ama Manisa'da hep geride arka planda oynadı Murat Erdoğan ve Ivanski'nin arkasında oynadı. Manisaspor'un çok gol yemesi biraz düşündürsede takımın çok hücum anlayışının buna sebeb olduğuda bir gerçek Alper Poltuk (Eskişehiir):Oyunu iki yönlü oynayabiliyor.Topu oyuna sokma yardımlaşması saha görüşü olarak çok iyi bir oyuncu.Eskişehirspor'un bu kadar zor gol yiyen oturaklı takım olmasında oldukça pay sahibi.Tek kötü yönü ise biraz fiziğinin cılız gözükmesi Murat Ceylan(Gaziantep):Gaziantep'in bırakıcağını pek düşünmesemde tam Emre karakterinde bir oyuncu.Sert görünüşü ile rakibe korku veren,topa basan sağlam bir oyuncu.Kısa boyuna rağmende güçlü.Hücumda ise gerek olduğunda katkı yapan mütevazi oyun anlayışı ile dikkat çeken bir oyuncu. Kadir Pekmezci(Sivas):Bu sene Sivas'ta ilk 11 yazılır iken Rıza Çalımbay ilk önce onun adını verir.(hiç soyunma odalarına girmedim ama öyle gözüküyor ) . Fiziği sağlam hava hakimiyeti olan bir oyuncu.Sivasspor'un ligin ikinci yarısında az gol yemesinin önemli pay sahiplerinden.Takımı ciddi şekilde toparladı ligin ikinci yarısında.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
murat ceylan alınsa en az 5 yıl rahat ederiz trabzonda ceyhun gülselamda ayrılma durumundaymış oda olabilir.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
![]() |
evet Ceyhun'u unuttum.Daha doğrusu Ceyhun'u Şenol Güneş unutturdu bana
Ligin başlarına Gerard gibi şutları ile damga vuran adamı Colman gibi ruhsuz takıma katkısı olmayan adama tercih etti ya sağolsun yani Şenol Güneş saha dışında iyi olabilir ama içinde asla iyi değil biraz tartışsak aslında şampiyonluğu bize veren etkenlerden olduğunu görürüz sağolsun varolsun
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Yiğit'in bizim Selçuk'tan bir farkı yok.Hatta Selçuk daha iyi bile denilebilir.
Murat Ceylan'ı Emre'ye benzetiyorum, İyi bir oyuncu,savaşçı bir oyun yapısı var ama bizim takımda oynayabilir mi bilemem. Kadir Bekmezci'yi biraz abartmışsın,öyle çok üst düzey bir fiziği yok. Sivas gibi takımlarda oynayabilecek 3.sınıf bir ortasaha oyuncusu. Alper'den umutluyum ama 1 sezon daha beklemek lazım bu transfer için. Ya da alınıp tekrar kiralanabilir Eskişehir'e.
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
murat ve alper iyidir ama alacağımızı sanmıyorum
transfere 40 milyon euro falan ayırdılar deniliyordu vede büyük kısmı yabancı ortasahaya gidecek |
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Trabzonlu Selçuk alınsaydı yabancı kontenjanı yönünden iyi olacaktı. Şimdi orta sahaya çok iyi bir tane yabancı transferi yapılmalı
|
|
|
#7 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Selçuk'la Emre yanyana oynayamazdı bence,
Emre'nin yanına defansif yönü ve hava hakimiyeti çok iyi bir ön libero alınmalı. Toulouse'daki Etienne Capoue ile görüştüğümüz söyleniyor. Tam aradığımız adam inşallah alırız Capoue'yi.
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
![]() |
yabancı alıcaksan zenci alalım
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|