|
|||||||
| Fenerbahçe Ülker Fenerbahçe Basketbol Erkek Takımımız Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
![]() Efes Pilsen'in, geçtiğimiz sezon şampiyonluk yolundaki rakibi Fenerbahçe Ülker'den Mirsad Türkcan ile anlaşmaya vardığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Son günlerde kulislerde dolaşan bir diğer söylenti ise, lacivert beyazlıların, Fenerbahçe Ülker'de istediği süreleri bulamayan Oğuz Savaş'ı sezon sonunda renklerine bağlayacak olması. Fenerbahçe Ülker antrenörü Bogdan Tanjevic'in rotasyonunda özellikle son dönemde az süre alan ve yakın çevresine de mutsuzluğunu dile getiren 22 yaşındaki pivotun Efes Pilsen'le önümüzdeki sezon için anlaştığı iddia ediliyor. Türk basketbolunun son dönemde yetiştirdiği önemli uzunlardan biri olan Oğuz, bu sezon sarı lacivertli formayla BEKO Basketbol Ligi'nde 13 maçta 18 dakika ortalamayla, 8 sayı ve 3.9 ribaund istatistikleriyle mücadele etmişti. Oğuz'un Euroleague'teki istatistikleri ise 7.2 sayı ve 4 ribaund. Ntvspor
|
|
|
#2 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
Efese Tanjeviç'i versek. Hem Oğuz kurtulur, hem biz. Hem de Tanjeviç Efes'i batırır. Bir taşla üç kuş vurmuş oluruz
|
|
|
|
#3 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Hem Oğuz Savaş,
Bugün birçok yerde çıktı haber. Sözleşmesi bitecek olan Oğuz Savaş'ın sezon sonunda Efes Pilsen'e gideceği, anlaşmanın şimdiden yapıldığı söylendi. Medyaspor'dan Oğuz Yenihayat, söz konusu olayın kahramanı Oğuz Savaş'ı aramış ve durumu açığa kavuşturmuş. Oğuz'un ağzından dökülen cümleler şöyle: "Öncelikle teşekkür ederim, beni aradığınız için. Hakkımda haberler çıkıyor ama kimse beni aramadan yazıp çiziyor. Oysa beni arasalar doğruları kendilerine anlatırım. Öyle birşey kesinlikle yok. Bana gelen bir teklif olmadığı gibi bunun konuşması bile geçmedi." hem de Efes Pilsen tarafından yalanlandı bu iddia; Bazı yayın organlarında, Efes Pilsen’in Fenerbahçe Ülker oyuncusu Oğuz Savaş ile anlaştığı haberleri yer almıştır. Bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını spor kamuoyuna saygılarımız ile bildiririz. Efes Pilsen Spor Kulübü
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
efesten herşey beklenir,
hele son popoviç olayı tam bi muamma... oğuz olayına gelirsek, oğuzunda içinde bulunduğu birçok oyuncu artık tanjeviçle devam etmek istemiyor, bu doğrudur, bu bağlamda gitmek de isteyebilir..gidebilirde.. herkes sezon sonunu bekliyor. Çünkü benim duyduğum kadarıyla sezon sonu geniş bir temizlik olacak, hele bir sezon bitsin... o zaman herşey netleşir.. |
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
O kadar geniş temizliğe gerek yok. Tanjeviç'i temizlesinler yeter. Kadroyu dağıtmak anlamsız olur. İyi oyuncularımız var.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|