|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
-Öleli Yıllar Oluyor
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 8- Sezer Öztürk Yaş: 18 Mesajlar: 1,160
![]() |
Almanya Ligi'nde zor günler geçiren Hamburg'un Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Mirosvlav Stoch'u listesine aldığı öne sürüldü. Kötü sonuçların ardından teknik direktör Michael Oenning'le yolları ayıran Hamburg'ta, Sportif Direktör Frank Arnesen'in genç oyuncuyu almak istediği belirtildi. Arnesen'in Chelsea'den tanıdığı Stoch'u takıma kazandırmak istediği vurgulanırken, bu transferin Ocak ayında resmiyet kazanabileceği öne sürüldü. Stoch'un da bu transfere olumlu baktığı kaydedilirken, Fenerbahçe'nin uygun bir fiyata transfere olur yanıtı vereceği bildirildi. Slovakya milli takım oyuncusu da olan 21 yaşındaki oyuncunun ayrıca Ocak ayında Fenerbahçe'den ayrılmayı düşündüğü yorumları da haberlerde yer aldı.
|
|
|
#2 |
|
webmaster
Üyelik tarihi: Nov 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,163
![]() |
Adam haklı valla.
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Stoch gibisi kolay bulunmaz.
Şimşek gibi bücür. Aykut hoca acilen takıma monte etmeli. Bence Dia'dan üstün.
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Eğer bu haber gerçekse;
Stoch haklı devre arası ayrılmakta!.. Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon hangi ligde oynayacağı kesin değil.Bir alt lige düşme ihtimali var.Bu durumda ikinci kümeye düşmüş bir takımın oyuncusu olmak ihtimaline karşılık devre arası gitmek istiyor olabilir,değeri düşmesin diye... Bende kendisini beğeniyorum ama başımıza öyle olaylar geldi ki;gidenleri suçlayamıyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Stoch'u aldıran Aykut hocadır mutlaka oynayacaktır
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
gidip gitmemesi ayrı bir konuda bence a kocamanla stoch arasında bir sorun var.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Bienvenu'yu sol açık yapana kadar bu adamı oynatmak daha mantıklı diye düşünüyorum
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 9
![]() |
Şu son yaşananlardan sonra Aykut Hoca'ya "a" bile demem. Gitmek isteyen de gidebilir. Yeter ki bu konuda Aykut Hoca'yı yıpratmasınlar.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
Bana göre bizim en iyi kanat oyuncumuz ama hala inanamadığım bir şekilde oynamıyor. Aykut hoca ile arasında kesin bir sorun var. Yoksa oynamamasının aşka izahı olamaz. Hele hele sakatların fazla olduğu şu dönemde oynamaması inanılmaz. Bu adam bizi rakip yarısahada daha çok tutacak bir oyuncu.
Eğer giderse çok üzülürüm. Daha 21 yaşında ve bize ileriki yıllarda çok faydalı olacaktır kesinlikle. Eğer giderse ynetimi ve Aykut hocayı çok ayıplarım.
|
|
|
|
#10 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Alıntı:
Volkan, Alex, GG, Emre ve Stoch'u secerim.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|