|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Fenerbahçe Kulübü 2. Başkanı Nihat Özdemir’den çarpıcı açıklamalar!
Lig TV'ye konuşan Nihat Özdemir, Daum’dan Aykut Kocaman’a, Güiza’dan Semih’e kadar pek çok konuda açıklamalar yaptı. İşte Nihat Özdemir’in açıklamaları; Daum’la görüşmeler ne aşamada? Fenerbahçe’nin geleceğinde Daum var mı? "Sezon bittikten sonra tatil dönemine girdik. Şampiyonluğu kaçırmanın üzüntüsünü hep beraber yaşıyoruz. Şu anda beklemedeyiz. Hocamız da şu anda tatil yapmakta. Önümüzdeki günlerde oturacağız ve rahat rahat düşünüp kararımızı vereceğiz. Onun için bugün verilmiş herhangi bir kararımız yok. Şu anda Daum Fenerbahçe’nin teknik direktörüdür ve tatilini yapmaktadır." Aykut Kocaman ile teknik direktör olarak yola devam edebilir misiniz? "Hayır. Aykut Kocaman Fenerbahçe’nin sportif direktörüdür ve şu anda görevinin başındadır." Güiza’nın durumu nedir? Fenerbahçe taraftarı kaçan şampiyonluğu en çok bu futbolcusuna bağlıyor. "Biz hiçbir zaman öyle düşünmüyoruz. Güiza gol attı, goller kaçırdı. Her oyuncu zamanı geldiğinde değerlendireceği pozisyonlar varsa onu değerlendirir. Değerlendirmeyeceği pozisyonlarda da kaçırmış olabilir. Bugün kaleciler de gol yiyor, müdafaalar da ıska geçiyor ve kendi kalesinde gol görüyor. Güiza da gol atmıştır ve gol kaçırmıştır. Olabilir bu. Güiza da şu anda bizim futbolcumuzdur. Onun için şu anda herhangi bir şey söylemenin zamanı ve sırası değil diye düşünüyorum." Semih’in 1 yıllık opsiyonu Fenerbahçe Kulübü’nde ama kendisi “Eğer ayrılmak istersem ayrılabilirim” iddiasında bulunuyor. Şu anda nedir durum? "Semih şu anda Milli Takım için ABD’de. Fenerbahçe'mizin oyuncusudur ve sözleşmesi 1 yıl daha devam etmektedir. O bizim kendi çocuğumuzdur, otururuz konuşuruz. Semih'le ilgili herhangi bir sorun yaşayacağımızı zannetmiyorum." Nasıl bir takım bekliyor Fenerbahçe taraftarını yeni sezonda? "İyi bir takım kuracağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Başkan Aziz Yıldırım da basın toplantısında bunu kamuoyuna açıkladı. İyi bir takım kurarak sezona iyi başlayacağız inşallah. Hedefimiz budur. " hürriyet
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
eski tas eski hamam.bu yönetimden umudumu 4 yıl öncesi kesmiştim isabetli tahmin yapmışım.yazık 25 milyon fenerbahçelinin sesi değildir bu yönetim çekirdekçi ve şakşakçılarına takım kursunlar oynasınlar .benden paso ne maça giderim nede kulübe bu yönetim zihniyeti olduğu sürece maddi katkıda bulunurum kendileri çalıp kendileri oynasın.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
hahahahaha
ilahi nihat bey... |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Peki siz neden her başarısız yönetim gibi istifa etmiyorsunuz?
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Nihat Özdemir'di zannedersem
'' Kimsenin şüphesi olmasın en iyisini alacağız '' demişti yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum tam emin değilim sonrasındada Gökhan Ünal geldi başka transfer olmadı
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunların hepsi gelecek sene yaşanacak rezilliklerinin yerini yapmaktır
Türkçede bunun başka bir karşılığı yoktur maalesef Hep destek tam destek diyen kardeşlerime saygım sonsuz,bu kendi kararları Ama Allah aşkına şu açıklamalardan sonrada bu yönetime destek verilir mi,siz söyleyin?
|
|
|
#7 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
şahsen ben gene maça giderim hiç düşünmem kimin başkan olduğuna falan ama insanlar maça gidenlere şakşakçı derken neden kendi kafalarında herkese bir kimlik yapıştırıyorlar rahatça kaybedilen maç sonrası destek devam etsin diyoruz hiçbir şahıs için deil Fenerbahçe için bunu anlamayan insanlarada ben soruyorum probleminiz ney destek vermek isteyenlerle ? Ben maça gitmesem ne olacak takımım yalnız kalacak Aziz Yıldırım'a protesto yapacam diye hiç maça gitmemezlik yapamam
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Ortadakini Fenerbahçe görüyorsanız Hep Destek Tam Destek kareşim Sonsuza kadar hemde. Ama Ben AzizBahçe ye hiç destek verme taraftarı değilim
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#9 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ben kullanmıyorum zaten bence sende kullanma Artı ben kimseye şakşakçı da demedim,demem de Ama şu yapılan açıklamalar içine siniyor mu senin? Seneye Daum ve Guize devam ederse senin için rahat edecek mi? Daum efendi Guiza efendiyi herşeye rağmen ilk 11'de oynatmaya devam ettiğinde Guiza kazmasıda golleri kaçırmaya devam ettiğinde sen keçileri kaçırmayacak mısın? Bin defa dedim bir kez daha diyeyim Mesele yönetime bir mesaj verme meselesi kardeşim Sen adam doğru yaptığında da stadı doldurursan,yanlış yaptığında da doldurursan Adam her haltı doğru yapıyorum sanıyor Anlamadığınız yada anlamak istemediğiniz nokta bu Aziz başkan bu desteği gördükçe bütün yanlışlarını doğru sanıyor
|
|
|
|
#10 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
protesto yapıcam derken Fenerbahçe'den uzak kalamam hadi maça gitmemek belki ama forma giymemek vs. bunlar saçma Aziz Yıldırım nefretini kişisele dönüştürüp protesto düzenleyenler var adam forma giymem diyor bu yönetim gitmeden yahu varmı böyle bir şey ne alaka hadi forma almam dersin anlarımda niye giymiyorsun üstünde Aziz Yıldırım'mı yazıyor Fenerbahçeli olduğunu belli ediyorsun böyle mantık mı olur bide destek vermeyenlere Aziz Yıldırım'a yağ çekiyorsun muamelesi yapılıyor buda rezilliğin en uç noktaya çıktığını gösterir
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|