|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı, ikide iki yaptıklarını ve bu kupaların devamının geleceğini belirtti.*
* Maçın ardından Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalarda bulunan Asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı, ''Çocukları tebrik ediyorum. Muhteşem bir atmosfer var. Başkanımız Aziz Yıldırım bu şubelere büyük destek veriyor. Hakan Dinçay ve Abdullah Kiğılı ile diğer yöneticilerimizin de katkıları unutulmaz. Bütün kupaları alıyoruz. Herkesi tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum.* Daha nice kupalara'' diyerek sözlerini tamamladı.
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
eziledurun ezikler FENERBAHÇE almadık kupa bırakmıcak.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
bu bronjlardada şampıyon olup kupa almak çok güzel ama ben futbolda şampıyonluk istiyorum zaten çok kolay kazanıcağımızı düşündüğüm bu akşamki buca maçında yine ömrümden ömür gitti.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|