|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Milliyet'in haberine göre F.Bahçe'den ayrılıp Al Sadd takımına giden ancak burada mutlu olmayan Senegalli forvet de G.Saray'a sıcak bakıyor.
Niang'ın menajeri Karim Aklill, "Türkiye'den ciddi teklifler var. Mamadou dönmeyi düşünüyor" diyerek bombayı patlatmıştı. Menajer Aklill; Marsilya, Zaragoza ve Fulham ile temasların sürdüğünü de ekleyip, ortalığı kızıştırıyor. NİANG: KORKUYORUM LA Phoceen gazetesi, "Paragöz Niang'a istediği rakamı ancak G.Saray ödeyebilir. Menajeri de onu Türkiye'ye döndürmek ve yeni bir vurgun yapmak için çalışıyor" diye yazdı. Fatih Terim'in, yakın çevresine, "Tam aradığımız forvet. Üstelik kanatlarda da oynayabiliyor. Alınmasını isterim" dediği belirtiliyor. Niang'ın menajerine "G.Saray benim için cazip. Al Sadd takımında fazla kalamam. Ancak F.Bahçe taraftarının tepkisinden çekiniyorum" diye konuştuğu da öğrenildi Kaynak : http://www.internethaber.com/mamadou...#ixzz1aYRFkAVj
|
|
|
#2 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
hadi ordan...
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
gelmesi için gs en az yıllık 4-5 vermeli, o da zor
|
|
|
#4 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,233
![]() |
Yuh yahu 6sye gelemez sanmıyorm
|
|
|
|
#5 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
çokta fifi....
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Alsınlar alsınlar.
Fatih Terim gese'yi batırıp öyle gidecek. Zaten son transferlerden mutlaka cebine komisyon çekmiştir. Fatih Terim palavradır.Hagi denen adamı cımbız ile çek al Fatih Terim'in bir tek kulüp başarısı yoktur. Allahın yürü ya kulum dediği şanslı ****nin teki. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 887
![]() |
gerisi gelmedi haberin
|