|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
İşte bu bana sorulan soru,
Fenerbahçeli arkadaşlarımla konuşurken(onlar da anlar futboldan), Bana aynen şu şekilde sordular, Durumumuz iyi değil,nereye transfer yapmalıyız? Panikli bir şekilde, Ve ben düşünmeye başladım, Bir kere Maldonado yürütür orta sahayı, Maldonado'da futbolcu kumaşı var, Ben inanıyorum Maldonado'ya, Antep maçını düşündüm, Emre sol kanada geçti, Bir anda bizim sol kanat hızlandı, Ah bir de o kadar övdüğüm Carlos ileri çıksaydı, Fatih abiden özür diliyorum,o anlık sinirlendim biraz. Şimdi neyse, O affeder beni. ![]() Biliyor zaten onunla en çok uğraşanlardan birinin, Hatta belki de en çok uğraşanın ben olduğumu. ![]() Aman ya bir kadroya geçemedim ha. Öncelikle bize ne 6s'nin yaptığı transferden, Ederim onların yaptığı transfere beee, Baros'mus,Kewell'mıs,Lincoln'müş, Şimdi bir kadroyu görelim, Volkan Gökhan Yasin Lugano Carlos Burak Maldonado Emre Alex Güzia Semih Bu kadroyla biraz zorlanırız, Özellikle savunmada, Burak sadece biraz aksayabilir, Zaten biliyoruz ki bizim sadece orta sahada problemimiz oluyor, Bu kadroyla çok problem olmaz, Yani kolay kolay geçemezler öyle 2 pasla filan, Çünkü Antep maçında orta sahamızda Alex,Uğur,Kazım,sonradan Semih vardı. Geçilmesi normal değil miydi? Maldonado ve Emre koca boşluğu dolduramaz tabii ki, Bu yüzden orta saha Burak-Maldonado-Emre şeklinde olursa Burak'ın tarafı hariç orta saha muhteşem durur, Sorun filan olmaz, Burak da idare eder tabii ki, Ama çok değil, Çok idare edemez, Edu'nun sakatlanıp Partizan maçında oynamaması bizim açımızdan daha iyi olur, Yasin-Lugano iyi anlaşırsa her ikisi de kaliteli oyuncular, Carlos ve Gökhan da Antep maçındaki gibi oynamayacak tabii, Gerçi onlar da haklı, Önlerinde savunma diye bir şey bilmeyen Uğur ve Kazım var ama şu Carlos elini kaldırıp ofsayt deme huyundan bir vazgeçsin. Şimdi tek bir transferle ya da iki transferle bu iş halledilir, Transfer yapılacak yerler sağ iç ve belki de çift yönlü anroid gibi bir orta saha olmalıdır, O zaman Maldonado kadro derinliği olur, İyi de olur. Diyelim ki Mehmet Topuz ve De Jong geldi. Haydi lüks oldu,Reira da geldi. Volkan
Gökhan Yasin Lugano Carlos Mehmet De Jong Reira Alex Güzia Semih Oyuncu sayısını sayıyorum, Yabancı oyuncu sayısını, 6'dan fazla çıkmıyor, Bir de yabancı yedeklerimize göz atalım, Maldonado, Edu. Ne oldu,kaliteli 2 yedeğimiz olmuş oldu. Hadi Reira gelmedi, Volkan Gökhan Yasin Lugano Carlos Mehmet De Jong Emre Alex Güzia Semih Pek bir şey farketmez, Hadi diyelim De Jong da gelmedi, Volkan Gökhan Yasin Lugano Carlos Mehmet Maldonado Emre Alex Güzia Semih Yine çok bir şey farketmedi, Sadece kadro derinliği çok değil, Emre-Gürhan-Uğur, Maldonado-Selçuk-Deniz, Mehmet-Burak-Kazım Yani sadece Mehmet Topuz bile çözebilir abarttığımız orta saha problemini.
|
|
|
#2 | |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 37 Mesajlar: 305
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#3 | ||
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Ama senin bu kadroyu tek forvete çevirirsek. Volkan Gökhan Yasin Lugano Carlos Mehmet Maldonado Emre Yeni Transfer (Gürhan) Alex Semih(Güiza) ya da; Volkan Gökhan Yasin Lugano Carlos Mehmet Maldonado Yeni Transfer Emre (Gürhan) Alex Semih (Güiza) Aslında ben Gürhan'dan umutluyum, en azından o formanın ağırlığını taşıyabilir ![]() Senin de dediğin gibi bir tek Mehmet Topuz'la bile çözülebilir yani orta saha sorunumuzç
|
|
|
|
|
#4 |
|
Gazi Warriors
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 20-Özer Hurmacı Yaş: 20 Mesajlar: 679
![]() |
Volkan
Gökhan Yasin Lugano Carlos Mehmet De Jong Reira Alex Güzia Semih Bu Kadro İyi Ama Yedekleride Sayınca Deivid Gidici Gözüküyor.Maldo Yerine Selçuğu Sayarsak Çok İyi Bir Kadro Olur.Deivid de kalmış Olur. Çift Forvet Oynarsak Ve İki Yabancı Alırsak Libero ve Sol Kanat Şuanki Oynayanlardan Carlos,Lugano,edu,guiza,alex ten biri kesilmesi gerekicek. O Kişiyide Seçmek Çok Zor Olur. Konu Ali tarafından (26-08-2008 Saat 14:05 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Alıntı:
KIZmadım ki, affedilecek bişey yok.. ![]() ![]() ![]() ama takıma burak yılmazı nasıl koyduğunu hala anlamış da değilim... ![]() ![]() ![]() takım dediğin ; iç saha ; Volkan gökhan-edu-lugano devied(m.topuz)-selçuk(maldonado)-Riera ALEX-EMRE Güiza Semih Derbi ve deplasman ; volkan gökhan-edu-lugano-wederson devied(m.topuz)-selçuk(maldonado)-emre-riera ALEX Güiza(Semih) |
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
burak bence ilk 11 de oynayacak kapasitede değil.zırt pırt kendini yere atıyor.gıcık aldım o yüzden.
|
|
|
|
#7 | ||
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
Avrupa için kesinlikle senin kadroların daha uygun. ![]() (Ama Aragones Avrupa'da bile 4-3-1-2 oyatabilecek bir hoca demedi demeyin.:uuu) Alıntı:
![]() Vederson ha. ![]() Boş kalsın ama Carlos oynamasın diyorsun. ![]() Valla abi tartışmayacağım bu konuda bilgisayar çok yavaşladı ya, Virüs mü girdi artık,ne olduysa.
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Bu gidişle Carlos form tutamayacak.
Beyefendi hemen hemen her akşam bir şişe viski ile bir paket sigara içiyormuş
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
![]() |
Yok abi ya.
![]() Carlos viski tamam da sigara içmez. ![]() İçerse Fatih abi yanındayım. Defolsun gitsin.
|
|
|
#10 | |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 840
![]() |
Alıntı:
|
|
|