Ne olacak şimdi?
İki hafta önce "Biraz sabredin,
Fenerbahçe, Gaziantep ile Galatasaray maçlarından 6 puan çıkarırsa lig ne hale gelecek?" konulu bir yazı kaleme almıştım. "
Haklı çıktım" diye övünecek değilim. Benim tavrım daha ligin bitmesine haftalar kala
Fenerbahçe'yi dışarı atanlara karşı bir tavırdı. Şimdi iki kupaya ulaşabilecek bir Fenerbahçe karşımızda. Haa olur mu bilemem. Benim bildiğim
Fenerbahçe sezon sonuna kadar bu mücadelenin içinde olacaktır. Geçen hafta federasyon başkanı
Mahmut Özgener, yönetim kurulu arkadaşlarıyla bir basın toplantısı yaptı. Ertesi gün bütün medyada bu toplantının "Fenerbahçe'ye ve başkanına karşı" yapıldığı yazıldı. Milyonların sevdalısı olan bu kulüp de kendisine doğan
cevap hakkını kullanmayacak mıydı? Elbette kullanacaktı ve kullandı. Şunu bile hâlâ anlayamayanlar var; "
Yok Galatasaray maçı öncesi hakemleri etki altına almak için bu toplantı yapıldı" diyenler ortada. Onlara şunu tavsiye ediyorum; Galatasaray maçı öncesi sayın Özgener bu toplantıyı niye yaptı? Söylediğim gibi
Fenerbahçe cevap hakkını kullandı. Son dakikadaki penaltı pozisyonu tartışılırken bu konu gündeme getiriliyor. Elbette tartışılsın ama ondan önce
Güiza'nın attığı buz gibi golün niye iptal edildiği de tartışılsın. Derdim asla hakemlere birşey söylemek değil. Her
Fenerbahçe galibiyetinden sonra "İşte konuştular da böyle oldu" diyenler de çok rahatsızlık veriyor. UEFA Hakem Komitesi üyesi,
İstanbul Büyükşehir Belediye maçında
Deniz'in attığı gol nizami
Güiza'nın düşürülmesi kırmızı kart demişti. Bunları gündeme getirmeyen objektiflerle (!) işimiz olmaz. Son sözüm de iki hafta önce atıp tutanlara: "
Fenerbahçe yine potada.
Ne olacak şimdi?"