|
|||||||
| Güncel Haberler Spor dışında ülkemizde ve dünyada gelişen olaylar, köşe yazıları. |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Muhteşem Yüzyıl yayından kaldırıldı!
Kanuni veto yedi, TV Kanalı, “Yeni bölümler için Mayıs’ı bekleyin” dedi... 31 Ocak 2012 Salı İlk 12 bölümü yayınlandıktan sonra sebepsiz şekilde yayından kaldırılan Muhteşem Yüzyıl’ın Rusya’daki seçim öncesinde Kremlin’i kızdırdığı iddia edildi. TV Kanalı, “Yeni bölümler için Mayıs’ı bekleyin” dedi. Rusya’da isyan çıktı! Türkiye’de reyting rekorları kıran “Muhteşem Yüzyıl” dizisi, Rusya’da iki hafta önce yayınlanmaya başladı. “Domaşnıy” kanalı tarafından ilk 12 bölümü yayınlanan dizinin hiçbir açıklama yapılmadan ekrandan çekilmesi ise hayranlarını isyan ettirdi. Dizinin seçim öncesinde milliyetçi duyguları kabartmak isteyen Kremlin yönetimini rahatsız ettiği ve TV kanalına, “Osmanlı’yı öven ve tarihi çarpıtan bu diziyi kaldırın” talimatı gittiği iddia edildi. Ancak sessiz sedasız kaldırılmasının ardından Rus hayranları isyan kampanyası başlattı. İnternette dizinin yeniden yayınlanması için siteler oluşturuldu. Tepkiler üzerine kanal “100 bölümü bir anda yayınlayamayız. Biraz ara vereceğiz. İlginiz için teşekkür ederiz. Yeni bölümler için Mayıs ayını bekleyin” açıklamasını yaptı. Rusya’da Mart ayındaki seçimlerde yeniden devlet başkanı olmak için adaylığını koyan Başbakan Vladimir Putin, “Birleşik Rusya” partisiyle ABD ve Avrupa karşıtı söylemler kullanarak Rus milliyetçiliğine oynuyor. Bunu zedeleyecek yayınlara da tahammülü yok. http://www.haberturk.com/medya/haber...dan-kaldirildi
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Mesajlar: 1,083
![]() |
ah şu başlıklar
|
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
nerdeeee
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Siz Azeri dilinde dublajli bir bolum seyretseniz olursunuz gulmekten
|
|
|
#6 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 887
![]() |
korkuttun beni be delidana
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Geçtiğimiz Çarşamba gavurlar yüzünden kaçırdım maalesef!!.Bundan böyle;ölüm,hastalık harici kesin kaçırmam!
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Alıntı:
Pargalı, Nigar kalfayı ''metres'' olarak kullanacak demiştim!Son diziyi seyedemedm ama dediğim çıktı!!Nigar kalfa süper olmasa bile havalı,güzel bir kadın!!Pargalıya hak veriyorum şahsen!
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
İki haftadır izleyemiyorum, ama kaydetmiştim.
Akşam oturdum. Hem hatırlamak hem konsantre olmak için eski bölümün özetinden başladım. Çekirdeğimi doldurdum. Bir dilim pasta aldım. Özet tam bitti, yeni bölüm başlıyordu ki, telefon çaldı. Kayınpeder KOAH krizine girmiş, neredeyse boğuluyor. Atlayıp gittim, şu an hastane acilinde bekliyorum. Oksijenle inhaler vs verdiler toparlandı. Olan bizim dizi keyfine oldu.
|
|
|
|
#10 | |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,233
![]() |
Alıntı:
Nedir bu KOAH?
|