|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 887
![]() |
Fenerbahçe'nin yeni transferi Moussa Sow, sarı-lacivertli takımla ilk antrenmanına çıktı.
Hafta sonu Beşiktaş'la yapılacak derbi maçın hazırlıklarına basına kapalı antrenmanla başlayan sarı-lacivertli ekipte, Senegalli oyuncu Moussa Sow da ilk çalışmasına katıldı. Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yapılan açıklamada, Moussa Sow'un antrenman öncesi tesisleri gezdiği ve takım arkadaşlarıyla tanıştığı aktarılırken, oyuncunun antrenmanın tamamında yer aldığı kaydedildi. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmada, Samsunspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan oyuncuların yenileme yaptıkları, diğer oyuncuların ise ısınma bölümünün ardından 5'e 2 pas, koordinasyon ve şut çalışması yapıp, yan top organizasyonlarıyla idmanı tamamladıkları ifade edildi.
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aykut hoca dakika 70'den sonra şans verilecegi konuşuluyor...!
|
|
|
|
#3 |
|
bindokuzyüzyedi
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Mesajlar: 766
![]() |
Sow geldi başlasın Show
|
|
|
|
#4 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
Ben olsam ilk 11de surerım sahaya. Bjk eksıklerının ve deplasmanın etkısıyle kontrollu olacaktır. Macı ılk yarıdan koparmalıyız yoksa ısımız zor.......
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
adam zaten hazır geldi buraya bence oynamalı
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
bilemiyorum ya
adam hazırdırda takımda kim nasıl oynar bilmiyo kimden nasıl pas beklemeli bilmiyor. en büyük korkumda bize gelen her futbolcu gibi güçlü gelip sonrada dökülmesi niangta öyleydi at gibi geldi sonradan yerlerden toplayamadık |
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
antrenmanın tamamında yer almış
zaten kupadan geldi tam istim üstündedir ilk 11 de oynayabilir bence ama aykut hoca ezber bozar mı bilmem
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
bu orta sahayla bu adamdanda verim alamayız resmen stoch harici herkes dökülüyor.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|