|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Elmander bence iyi transfer.30 yaşında.gese bedelsiz aldı satsa piyasası 7.5 milyon euro.
Guiza gittiğine göre, Miroslav Klose 33 yaşında,Lazio'ya bedelsiz gitti piyasa bedeli olan 5 milyon euro'yu verirsen verir. İbrahimovic tarzı adam neticede. Alex önü Niang/Semih - Klose ikilisi fena olmaz. Emre,Topuz yanına çift yönlü orta sahaya vereceksin 20/25 Milyon euro. İki yabancı hakkını kullanarak transferi bitireceksin. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
tarz olarak Semih'in aynısı bence
çokta fazlası olduğunu düşünmüyorum forvet alıcaksak daha çabuk bir adam alsak iyi olucak Emenike gibi şöyle vurdumu indirecek süratli.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
![]() |
Emenike ile Niang aynı tarz adamlar değil mi?Süratli olup dalmaca anlamında.Drogba deniyor o da aynı tarz adam sayılır sanki.
Duran top haricinde akan oyun içinde kafa atacak forvete ihtiyacımız var.İndirdiği verde Niang bitebilir şıkkıda var. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Eto ayrılıyormuş sanırım onu alalım
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben o adamı çok beğeniyorum ya Drogba Adebayor falan hikaye hakikaten onu alsak tam bomba olur.
|
|
|
|
#6 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
http://www.izlesene.com/video/galata...mander/3871059 1.88 cm. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Klose'yi hep tutmuşumdur. Oynadığı her takıma katkı yapacağından kuşkum yok. Fakat Aykut Hoca'nın aklindaki oyun şablonunda Niang'ın yanında yer bulacağını sanmıyorum. Yoksa Semih de zaten o tarz bir adam. Fakat normal şartlarda Niang'ın yanında ilk onbirde yer bulamıyor.
|
|
|
|
#8 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
Emenike gitmeyecekti arkadaşlr ne derseniz deyin, emenike ve niang rakiplerin en az 2-3 oyuncusunu blokelerdi ama olmadı.
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
![]() |
Pivot Forvet lazım.Alamadık gitti Washingtondan beri.
Pivot forvet,çift yönlü ortasaha gerisi zaten var. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
öncelik stoper ve defansif ortasaha bence
pivot forvetleri sevemedim gitti Emenike den çok umutluydum defansları fena hırpalardı bir "ah" olarak kalacak içimizde hep bence. düzgün bir planlama ile iyi transferler yapılmalı
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|