|
|
#1 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
Evet arkadaşlar sizce milli takım euro 2012 ye gidebilir mi ?
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sarı ~ Lacivert !
![]() |
bana kalırsa hiddink'in enteresan gerek kadro seçimi olsun gerek oyun stili olsun televizyondan izleriz gibime geliyor bana 2012 yi gene
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fenerbahçe küme düşerse nah gider...!
|
|
|
|
#4 |
|
Sarı ~ Lacivert !
![]() |
bizim oyuncular bu karışıklık keşmekeş yüzünden kafa olarak kendilerini futbola veremiyorlar kaldıki eylül ayında eleme maçları tekrar başlayacak federasyon ne kadar ertelerse ligi milli takım içinde o kadar kötü olur ama dediğim gibi hiddinkin enteresan kadro seçimiyle ben gidebileceğimize inanmıyorum valla şu grupta bence baştan ilk 2 ye girmeliydik azerbaycana bile yenilmemiz açıklanamıyacak derece enteresan
|
|
|
|
|
#5 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
Tarihin en kötü gssinden 8 adam alırsan( hele hele gökhan zan çağlar ve h.baltayı çağırıyor ya acayip kızıyorum) orta sahaya bizim kazma selçuğu alırsan , toraman gibi marangoza girmesi ivedi adam kadrodaysa, m.topal 11 de yoksa, gökdeniz kadroda kaç maçtır yoksa, bursadan 1 adam bile çağırmassan tabikide gidemessin bu kadar basit,....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Açıkcası gönlümden geçeni işaretledim mantık bi yana.
Ben milli takıma çağıran adamların oturup da uzun süre izlenmeleri sonucu çağırıldığına da inanmıyorum ne yazık ki.
|
|
|
|
#7 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Bu sefer gideriz sanırım
Akıllanmışızdır diye umuyorum
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sarı ~ Lacivert !
![]() |
artık şu son maçta olandan sonra umrumda değil benim için gitsede aynı gitmesede
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Alıntı:
bunun için kararsızım
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Bu kendisini taraftar sanan şahsiyetli! ler ile gitmemeliyiz de zaten...
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|