|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Kocaman Adam
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 21- Selçuk Şahin Yaş: 36 Mesajlar: 152
![]() |
beyefendi az önce faik çetinerin programında(seyretmiyorum da içerde açıktı sesi geldi)bağlanmış,diyor ki "bu hafta maçlar çok iyi yönetildi de..hakem performansı da iyiydi de..bıdı bıdı bıdı bıdı..ya efendi!aynı yerde 3 doğru olmaz...ya bizim göz doktoru zamanımız gelmiş,ya melo denen herif kafayı dumanlamış da çıkmış,ya da sen maçı maç seyretmiyon..
dün akşama gelirsek...ya biz duygusal davranıyoz,ya caner artistin teki ya sen penaltı ne bilmiyosun... ha bi de bjk maçı...ben görmedim karezma ne yapmış...onu da renktaşlar yorumlasın...biraz kişilikli olun be...seni değilsenioraya koyanın aklını seveyim...
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Caner'in pozisyonunda çalmadığı düdüğün aynısını
90+1 de bizim aleyhimize çaldı. Allahtan pozisyon c. sahası dışındaydı.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
yok aklım kesti artık değişen birşey yok sadece kişiler değişmiş yoksa herşey aynı tas aynı hamam.
|
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
M.A.Aydınların listesinde MHK başkanı olarak Yusuf Namoğlu adını görünce zaten çekincemi koymuştum.
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Melo'nun pozisyonunu hakem görmüyor orası kesin
yan hakem ne yapıyor onu bilmiyorum ama hakemin görmediğide videolarda belli ve buda Melo'ya ceza gelmesini gerektiren bir durummuş bakalım bekliyoruz
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
q7 sarıyla oynuyor yaptığı hareket adamı durdurmak ugandada bile ikinci sarı çıkacak pozizyon, hakem faulu veriyor ama nedense ceplerini karıştırıyor ve ayyyy kartımı soyunma odasında unutmuşum, yusuf namoğlu hocam idare eder beni neyse diyor.
Melo yaptığı bu ferrarivari hareketin müdavimi zaten bakalım hakemler bundan sonra ona atış serbestmi diyecek göreceğiz!!
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|