|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Öncelikle yapıcağım bu çağrı hep destek tam destek sözü gibi klasiklemiş bir laf olarak algılanmasın yani kötüydük kaybettik ama desteğe devam gibisinden algılanmasın,ben maçı ancak dinleyebildim takımın gol dışında pozisyonunu dahi duymadım bu olumsuz ve ümitsizleştiriyor herkesi bunu biliyoruz,maçı izleyemediğime çok sinirlenmiştim ama sonunda iyiki izlemedim diyorum önceki final dün gibi aklımda çünkü
Ankaragücü maçındada Daum ve Guiza takımda olucak bunuda biliyoruz ancak bugüne kadar ikisinin sınırlı katkısı ile buraya geldik yani bunun gibi bir çok olumsuzluğu göz önüne alınca elbet biraz korku ve endişe olucak ancak, Ben derimki yarın herkes formasını giyerek yada Fenerbahçe ürünlerini üzerinde taşıyarak gitsin işine gücüne çünkü şu an onlar yıkıldığımızı sanıyorlar haftasonunu bizden daha çok bekliyorlar hatta bizi şampiyonluktan etmek için, ama biz onlara meydanın boş olmadığını göstermeliyiz emin olun başımız yerde olursa bu kupa hikayesi yarın çok başımızı ağrıtır haftasonuna kadar şampiyon olucağız kelimesini dilimizden düşürmeyelim derim Ankaragücü'nü yenersek zaten Bursa'nın bütün hayalleri yıkılır son hafta bizden daha fazla stresli olurlar
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
kupayı yıllardır finalde kaybetmemize üzülüyorum her şey tek maçta bitiyor ondan önceki galibiyetler zaferler unutuluyor.ama ezikler niye seviniyor trabzonun kupayı almasına anlamış değilim.trabzonun kupayı alması 2 ezik kızkardeşin sezonu bizden 1 ay önceden açması demek sezonu erken açan takımların hali ortada sivasta erken açmıştı sezonu her şey lehimize bu kupayı almadığımız hayırlı oldu ezikler herkes tatildeyken haziran sıcağında kamp, temmuzda maçlara başlıyacaklar bu şartlarda hangi kaliteli yabancı gelirde eziklerde hazırlık kampına katılır dünya kupasını seyretmek varken tatil varken.seneye bunları yine hüsran bekliyor.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla bu yazacaklarımı kimse yanlış anlamasın
Anlasada umrumda değil zaten Dellenmiş vaziyetteyim,kaç saat geçti hala elim ayağım titriyor O nedenle yarın forma falan giymeyeceğim Ben bu ruhsuz futbola,bu ruhsuz ve futboldan anlamayan hocaya forma giymem Çıkarlardı çatır çatır oynarlar ve kaybederlerdi,o zaman giyerdim Ama bugün sahada ve yedek kulübesinde gördüğüm vurdumduymazlık bunu hak etmiyor Giyene saygım sonsuz ama ben giymeyeceğim
|
|
|
#4 | |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Alıntı:
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
![]() |
bu maçtaki tabloya kimsenin desteği yok zaten,amaç farklı yani
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
Alıntı:
Milletin manyak mı lan bu Fener forması giymiş bakışları hala aklımda Papaz her zaman pilav yemez bende her zaman yapmam bunu Biliyorum amacın farklı,biliyorum çok içten ve iyi niyetlisin Ama ruhsuzluğun içindeki ruh ben olamam,üzgünüm
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Ankaragücü maçını alalım,haftaya her gün giyerim formayı!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Abi eğer kupayı vermişlerse ve şampiyon olurlarsa, son maçta Trabzonspor bu günkü futbolunu oynamazsa ben o formayıda giymem şampiyonluktan sonra
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#9 |
Bende giymem
|
|
|
#10 | ||
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
oyuncular lige fazla konsantre olduğundan dolayı nerden çıktı bu maç havasında oynadılar bence
![]() |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|