|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Mar 2011 Futbolcu: 27-Andre Santos Yaş: 13 Mesajlar: 22
![]() |
Arkadaşlar adım : Barış Batu Demirok. Kısaca anlatıyım kendimi. 19 Mayıs 1999'da doğdum. Futbola merak sandım. Yaz tatili için Mersin'e gittim. Sonra Mersin'de Fenerbahçe elemeleri'ne katıldım ve kazandım. Oturduğum yer istanbul'du. İkinci elemelerde İstanbul'da olacaktı. İstanbul'a gittim ve elemelere 2-3 gün kala kolumu kırdım. Alçıya alındı. Bu yüzden de 2. elemelere giremedim. Çok büyük şanssızlık bu. Şimdide İBB'nin futbol okulunda futbol oynuyorum.
En büyük FENERBAHÇE. ![]() Not: Tanışmaların nerde olduğunu bilmiyorum. O yüzden buraya açtım. İlgili yere taşırsınız umarım. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
webmaster
Üyelik tarihi: Nov 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,163
![]() |
Merhaba Batu'cum, sitemize hoşgeldin. Senin gibi genç arkadaşları aramızda görmek bizi sevindirir, bende bu siteye ilk geldiğimde senin yaşlarındaydım. Başına gelen olayın çok ama çok benzeri bana da olmuştu, üzülme ve unutma azimli olursan her zaman başarırsın..
|
|
|
#3 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
hoşgeldin kardeşim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 66 Mesajlar: 572
![]() |
Foruma hoşgeldin genç arkadaşım.inşallah sen de benim gibi uzun yıllar fenerbahçe coşkusunu yüreğinde taşırsın.
|
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Hoşgeldıi Batu. Umarım hem sana hem Fenerbahçe'ye uğurlu olur foruma gelişin
|
|
|
|
#6 |
|
webmaster
Üyelik tarihi: Nov 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,163
![]() |
Benim siteye ilk üye olmamı hatırlayan var mı? Uygur abi vardı o zamanlar, o hatırlayabilir ama bunu görürse..
|
|
|
#7 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoş geldin aramıza
Bence hep çok çalış daha da iyi yerlere gelmeye bak sen her zaman için
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Mar 2011 Futbolcu: 27-Andre Santos Yaş: 13 Mesajlar: 22
![]() |
Herkese çok teşekkür ederim. Fenerbahçe'm her şeyim. Kulübümde beni Kasımpaşa , Damlaspor , Galatasaray gibi takımlar istedi gitmedim. İnşallah Fenerbahçe'ye tekrar dönerim.
|
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoşgeldin batu kardeş aramıza
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
hoşgeldin.inşallah seni sarilacivert forma ile izleriz bu en içten dileğim.herşey gönlünce olsun.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|