Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Türkiye ve Dünya'dan Spor Haberleri > Türkiye Futbol Ligleri Forumu

Türkiye Futbol Ligleri Forumu Türkiye'den Tüm Futbol Liglerine Ait Bilgilerin, Haberlerin ve Görüşlerin Tartışılacağı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 31-01-2012, 17:22   #1
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road
Standart Mehmet Ali Aydınlar, Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan istifa etti.

TFF'DE BÜYÜK DEPREM

Türkiye Futbol Federasyonu'nda büyük deprem! Mehmet Ali Aydınlar, Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan'ın istifa etti.

Türkiye Futbol Federasyonu bugün sürpriz bir karara imza attı... Başkan Mehmet Ali Aydınlar sabah saatlerinde icra kurulu üyelerini İstinye'ye çağırdı.Mehmet Ali Aydınlar, Lütfi Arıboğan, Göksel Gümüşdağ, Hüsnü Güreli ve Cüneyt Tanman'dan oluşan icra kurulu öğle saatlerinde bir araya gelerek seçim kararı aldı.

Başkan Aydınlar ve başkanvekilleri Lütfi Arıboğan ile Göksel Gümüşdağ seçime gitme kararı alınması üzerine usulen istifa etti. TFF Yönetimi, yönetici Hüsnü Güreli başkanlığında 27 Şubat 2012 günü olağanüstü olarak seçimli genel kurula gitme kararı aldı.

TFF yönetiminin bu sürpriz kararın gerekçesi ile ilgili çarşamba günü yazılı bir açıklama yapacağı öğrenildi.

Öte yandan istifa kararı TFF'den şu açıklamayla duyuruldu:

"Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu'nun bugün yaptığı toplantı sonucunda, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, TFF 1.Başkanvekili Göksel Gümüşdağ ve TFF 2.Başkanvekili Lutfi Arıboğan görevlerinden istifa etmişlerdir.
27 Şubat'ta yapılmasına karar verilen Seçimli TFF Genel Kurulu'na kadar Türkiye Futbol Federasyonu'na, İcra Kurulu üyesi Hüsnü Güreli vekaleten başkanlık edecektir.
Yönetim Kurulu ve tüm kurullar, seçimli Genel Kurul'a kadar görevlerine devam edecektir.
Saygıyla duyurulur."

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-01-2012, 17:25   #2
patrician
Eski Açık
patrician - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 23- Semih Şentürk
patrician is on a distinguished road

MAA'nın açıklaması:
30 Ocak 2012 tarihinde yapmış olduğumuz TFF Yönetim Kurulu toplantısında, Spor Toto Süper Lig'de yer alan 17 kulübün ısrarları ve talepleri ve kamuoyundan gelen yoğun destek mesajları ile futboldaki kaos ortamının daha da derinleşmemesi için yönetime devam kararı almıştık.

Ancak aynı gün akşamında, bazı spor programlarındaki yorumcuların şahsıma hakarete varan söylemlerinin dozunu artırarak seviyesiz saldırıları, devam etmem konusunda yeniden düşünmeye sevk etti.

Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim.

UEFA yetkililerinin bize karşı farklı, CAS'ta farklı tavır almaları, UEFA gibi Avrupa futbolunun çatı örgütü olan bir kuruluşun yapmış olduğu uygulamanın, içinde bulunduğumuz ortamın ne kadar güvensiz ve samimiyetsiz olduğunu gösterdi.

Güven ortamının bulunmadığı, birçok kişi ve kurumun çıkarları nedeniyle etik dışı davranmayı mübah saydığı bir ortama daha fazla tahammül etme imkanım ortadan kalkmıştır.

Gelinen nokta; hayata bakışım, iş yapış biçimim, etik anlayışım ve dünya görüşümle tezat bir görüntü oluşturdu ve böyle bir sürecin içerisinde yer almayarak bazı şeylere dikkat çekebilmenin çok daha önemli olacağı kararına vardım.

Bu nedenle 29 Haziran 2011'de başladığım Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevinden istifa ediyorum. Umarım bu çıkışım, Türk futbolunun geleceğini doğru şekillendirmek adına, konuya zarar verenlerin bir kez daha netleştirilebilmesine yardımcı olur ve futbol ailesi, kendisi için en doğru yolu bulur.

Bugüne kadar beni destekleyen tüm kulüp başkanlarına, TFF delegelerine, yazılı ve görsel basına, olumlu eleştirileri ile bize yol gösteren yazarlara ve spor yorumcularına, tüm TFF çalışanları ile özellikle TFF Kurullarında görev yapan başkan ve üyelere ve de Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Saygılarımla

Mehmet Ali AYDINLAR
Eski 31-01-2012, 17:32   #3
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road

Bu haber çok iyi oldu. Sezosonuna kadar bizimle ilgili bir karar alamazlar. En azından bu sezon için önümüz açıldı. Fenerbahçe'nin istediği adımlar bir bir atılıyor. Futbolcular ve camia kenetlenmeli, bu sezonu şampiyon olarak bitirmeliyiz.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-01-2012, 17:35   #4
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

vallahi iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum
MAA aslında belki kötü niyetli değildi ama bu takımı şampiyonlar ligine göndermeliydi

hadi göndermiyorsun diyelim kura çekimine saatler kala yapılırmı bu

neyse artık olan oldu hayırlısı olsun diyelim

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-01-2012, 18:37   #5
delidana
Mehmet Ali
delidana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 2- Diego Lugano
delidana is on a distinguished road

Mehmet Ali Aydınlardan yazıları kim sakladıysa kamu görevini suistimal etmiştir. Hakkında suç duyurusunda bulunulması gerekir.

BİR FENERBAHÇE VAR
BİR DE DİĞERLERİ...
İNADINA FENERBAHÇE!!!

delidana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-01-2012, 18:53   #6
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
canary yellow is on a distinguished road

Alıntı:
delidana isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mehmet Ali Aydınlardan yazıları kim sakladıysa kamu görevini suistimal etmiştir. Hakkında suç duyurusunda bulunulması gerekir.
kim olabilir fedarasyondaki gs liler(lütfü arıboğan,helvacı).m.a.a ların fenerbahçeyi tff nin men ettiğini bile bilmiyormuş bugün haberi olmuş anlayın bu fedarasyondakilerin amacı 58. maddeyi değiştirip tüm yükü fenerbahçenin ödemesini istiyorlardı.tezgah ellerinde patladı.m.a.a da safça bu tezgahı yedi.kullanıldı.
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-01-2012, 19:45   #7
fehmi
Eski Açık
fehmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
fehmi is on a distinguished road

Alıntı:
canary yellow isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kim olabilir fedarasyondaki gs liler(lütfü arıboğan,helvacı).m.a.a ların fenerbahçeyi tff nin men ettiğini bile bilmiyormuş bugün haberi olmuş anlayın bu fedarasyondakilerin amacı 58. maddeyi değiştirip tüm yükü fenerbahçenin ödemesini istiyorlardı.tezgah ellerinde patladı.m.a.a da safça bu tezgahı yedi.kullanıldı.
M.A.A. kendi içinde bulunduğu yönetim kurulu ve başkanının haberi olmadan gs ve bjk başkanlarının geceyarısı operasyonuyla başkan oldu. Bu olayın perde arkasını iyi araştırmak lazım. Ben Aziz Yıldırım'ı çok eleştirdim. Bu şike olayları yüzünden çok beddua bile ettim. Ama gerçeği artık görüyoruz. Meğer bize ne tezgahlar yapılmış

Alex de Souza
Alex'le sonsuza

herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
fehmi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-01-2012, 21:03   #8
kutupyildizi
ALPSEVER KUTUPYILDIZI
kutupyildizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kutupyildizi is on a distinguished road

Istifa edecegim deyip Istifa etmedikten sonra Istifa edebileceginin sinyalini verip dun Istifa etmeyen Mehmet Ali Aydınlar bugun istıfa etti
Eski 31-01-2012, 21:21   #9
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
canary yellow is on a distinguished road

EMİN ÖZKURT HAKLI ÇIKTI

Süreç içerisinde Fenerbahçe’nin CAS davasını yürüten Emin Özkurt’un ortaya çıkarttığı gerçeklerin haklılığı bu istifa ile gerçekleşmiş oldu. Emin Özkurt sürecin başından beri TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’ın iyi niyetli olmasına rağmen yanlış bilgilendiriğini söylemişti. Cornu’nun CAS’a verdiği ifadeden de Fenerbahçeli yöneticilerin kendisine 18 Temmuz’da yaptığı ziyarette haberdar olmuştu.
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-01-2012, 21:37   #10
kutupyildizi
ALPSEVER KUTUPYILDIZI
kutupyildizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kutupyildizi is on a distinguished road

Bence kötü bir adam değildi ama süreci ve gerçek maksadı kavrayamadı. Federasyon içindeki antiFb lobinin oyununa geldi. Acemi davrandı, objektif olucam diye eski yönetici arkadaslarını dinlemedi. FB'nin suçsuz olabileceğine hiç inanmadı. UEFA nın ikiyüzlü tutumunu anlayamadı.

Sonuç=?

Yıllardır aslında kanıtlamış olduğu FBli kimliği tamir edilemeyecek kadar zarar gördü. TFF başkanlığından çok daha şerefli bir koltuk olan FB başkanlığı hayal oldu.

Ama istifa ederken FB'yi çok güçlendirecek şekilde gitti ve TFF içindeki oluşumu ve UEFA yı suçlayarak FB'ye haksızllık yapıldığını bir anlamda tescilledi.

Bundan sonra FB yöneticilerine düşen, MAA'nın kişisel olarak üstüne gitmeden uğradığımız haksızlığı vurgulayan bu son durumdan azami yarar sağlamaya çalışmaktır.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama