|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Fanatik'in haberine göre, Fenerbahçe’nin, şikeyle suçlanmasının ardından Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesini şaşkınlıkla karşıladığını belirten Sırp golcü, “Fenerbahçe’de çok güzel günler geçirdim. Taraftarın coşkusunu unutamam. Fenerbahçe’nin şike olayının içinde olacağına inanmıyorum. Şampiyonlar Ligi’ne alınmamasına da çok şaşırdım. Zor günler yaşayan eski takımıma destek vermeye hazırım. Bana ihtiyaç varsa, hiçbir maddi karşılık beklemeden dönmeye hazırım. Bonservis sorunum da yok” dedi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Twilight Zone.
|
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Nezaketin için teşekkür ederiz. Ama biz sana üste para verelim de sen bir daha bizim kapının önünden geçme
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
mateja dötündeki kıllar bile ağarmış bu saatten sonra fayda olmaz senden
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Sana kadar düşmedik. Haydi herkes kendi yoluna
|
|
|
|
#6 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,501
![]() |
Alıntı:
her zaman takımı için canını dişine takan kezman olarak hatırlayacağım onu.
|
|
|
|
#7 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
bence dönsün hırsı yeter sahada ki karşı cezaalanından deparla dönüp bizim cezaalanımızdan top alıp ileriye taşıdığı günler aklımda bence alınabilir kezman geri
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
boşver gelme Kezman
yuhalayıp yollarlar seni
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Landstreicher
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 21 Mesajlar: 40
![]() |
Bonservisi elinde olan,yüreğiyle oynayacak her futbolcuya bu takımın kapıları ardına kadar açık.Kejman çok yuhlandı ama ben de severdim Kejman'ı.Koşardı,mücadele ederdi,hırslıydı...
Unutmayalım arkadaşlar bu takımda Bilica diye bir adam var geldiği güden beri nefret ederim kendisinden,beceriksiz,koşmaz,topa vurmyı bilmez,mücadele hırs hiç bişey yok boşa yer kaplıyor.O bu takımda oynuyorsa,Kejman hayli hayli oynar...
Soframda rakı eksik,masamda güzel suretin. Evimdeneşe eksik,yatağımda benliğin. Sendin gökyüzüm,sendin benim güneşim. Yoksun şimdi meleğim perişan bir haldeyim. Gündüzlerim gece oldu her yer kap karanlık.
Hiç yakışmadı bize hiç yakışmadı bu ayrılık. Kedi gibi didişsekte hergün çılgın iki aşıktık. Yapamıyorum şimdi sensiz dönmelisin bana artık. |
|
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Kezman çoktan sönmüş tükenmiş bir yıldız.
Bizden gittikten sonra nerede ne yapabildi? İyi dileklerine teşekkürler. Ama hepsi oraya kadar...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|