|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
Maraton üstte kavga çıkmış. Ordaya yeni geçen grubumuzun adı belli.Önceden sadece KFY duruyordu... Öyle daha iyiydi... Neyse,
neden yahu neden. Daha ilk maçımız. Bi tarımız yırtıldı tribünde birlik diye daha ilk resmi maçta kendimizi yedik. Helal olsun.
|
|
|
|
#2 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi kimse kusura bakmasın ama 4 4'lük taraftar grubumuz var mı şu an için?
Ben bu soruya evet diyemiyorum bir Fenerbahçe'li olarak. Bazen futbolcu ıslıklanmasından çıkıyor tartışma. Bazen böyle şeylerden. Yetmedi mi? Artık bir birlik-beraberlik 12 numara ruhu gerekmez mi?
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 31 Mesajlar: 2,182
![]() |
rant kavgasıdır o rant.
işe bak.ne kadar rahat söylüyoruz bunları artık.kedidir o kedi der gibi
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yakışmadı şanlı kulübün taraftarına..
|
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 26 Mesajlar: 1,882
![]() |
geçen hazırlık maçında yönetim pankartları toplatmış
bugün de açıklama yapıp oturararak izleyin diyor sıkıysa oturtsanıza maraton üste laf yok inşallah zıplaya zıplaya yıkarlar o tribünü maraton altın başına asıl sorgulamamız gerekn o genç fb ve kill for you maratonda artık tribünlerimiz şahlanıyor ses muazzamdı bugün dua ettim başlarına yıkılsın alttakilerin diye de olmadı adam gelmiş oturarak maç izliyoır deli oluyorum dayı hiç mi heyecanın coşkun yok kalk bi bağır lan defol evinde izle madem oturacaksan rahat rahat göbeğini kaşıya kaşıya izle ayakta maç izlemeyin diyor adam yahu lan taraftarım ben taraftar ayakta izlerim olmazsa olmazım bu başlarım sizin paragözlüğünüze başlarım endüstriyel futbolunuza efsane maraton mu gelecekmiş bu şekilde imkansız tezahüratı da yasaklamazsanız hatrım kalır
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
çağdaştan ayrıntıları öğrendim,
yazık!
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 31 Mesajlar: 2,182
![]() |
çağdaş'ın yazdıkları doğruysa ki kesinlikle bilmeden öğrenmeden yazmaz gerçekten yazık.ben aziz yıldırım'a işte bu yüzden kızıyorum en çok.taraftarlık bilincini,psikolojisini yok saydığı ve yok etmek istediği için kızıyorum.taraftara ayakta maç izleme demek suratına ben bilmemne şeyisin demek gibi birsey.asıl gerçek taraftar sadece devre arasında oturup dinlenen taraftardır ama bunu bilmeyen bir yönetime ve anlayışa sahibiz ne yazıkki..
|
|
|
|
#8 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 26 Mesajlar: 1,882
![]() |
önce resmi sitenin bugünki Büyük Fenerbahçe taraftarına açıklamasını sunayım sonra Maraton Üste değiniriz beraber
hepimiz görmüşüzdür anasayfamızda mevcut; haberi Ahmet açmış bazı bölümlerini aldım Alıntı:
elbette doğru ancak bence asıl niyet bu değil farklı düşünenlere saygım var ama perşembenin gelişi çarşambadan belliydi reklamları kapatıyor diye pankartların yasaklandığını da gördük mesela davullukların söküldüğünü pankartların toplatılması da ilk değil bizzat başımıza da gelmişti kanaryalar olarak gelelim alıntıma ne denilmekte oturanlar da göremez diye herkes otursun anlıyorum ben ön sıradakiler kalkarsa arkadaki göremez ve oturuyorsa kalkmak zorunda kalır tüm tribün bir meksika dalgası edasıyla ayaklanır ve herkes ayakta izlerdi ancak şimdi ayakta durmanın bile yasaklanacağı yakın gibi baksanıza kameralardan tespit edilip atılacaklar; kombineleri iptal olacakmış UEFAnın da bu konuda bir kararı vardı bir aralar hala var mı bilmiyorum bu genel olarak alınmış bir karar asıl rahatsızlık Maraton Üstten ona da geleceğim birazdan
Fenerba"HÇ"E Konu Donnie tarafından (31-07-2008 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
чаѕаm віtєг dєѕtєκ aѕla
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,084
![]() |
ulan ben evde oturamıyorum agalar maçta oturuyor
maratan alt'ta koltukların altına şok cihazı koymak lazım oturdukları an zıplatma amacı ile ayağa kalkmıyorsan al sana hesabı dellendim resmen ne lan bu zerre kadar tribün kültürü yok maç yatılarak kazanaılmadığı gibi taraftarın oturmasıyla da kazanılmıyor
LIBERTA' PER GLI ULTRAS No one likes us, we don't care! Konu giallo tarafından (31-07-2008 Saat 02:29 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Özge Gündoğdu
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,544
![]() |
Helal olsun yönetim!
Ayakta maç izlemeyin diyorsunuz ya harbiden helal olsun yani... ne yapalım peki?; Ayakta, avazın çıktığı kadar -takımını desteklemek için- bağırmadıktan sonra Stad'a gitmeye ne hacet? otur evinde paşa paşa izle maçını...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|