|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle rakip kaleciye teşekkür ederek başlamak isterim
O hatayı yapmasaydı sezon başından beri süregelen kısırlık maçı saracaktı Dievid'in de kendisinin bile şaşırdığı vuruşuyla maç 2-0 oldu zaten Bizim yerimizde başka bir takım olsa bu maçı 5'e hatta 6'ya,7'ye götürürdü Ligin en zayıf halkalarından biri olan Manisa üstüne üstlük birde yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmıştı Biz bu takıma karşı bile kırmızı karta kadar bariz üstünlük kuramadık Bu akşam görünenler özetle şöyleydi : Daum'un sol kanattaki Özer ısrarı devam ediyor Bu durum hem sol kanadı bitiriyor hemde Özer'i Daum oyuncu kazandıran değil Oyuncu kaybettiren kişidir Bu böyle biline Artı Gökhan Ünal'ın anasına söver gibi 5 dakka kala alıyor oyuna Alsana 60-70'de adamın ayağına kafasına top değsin Artı derbiyede Guiza efendiyle çıkacağın kesinken Onuda yoruyorsun ama farkında bile değilsin Çünkü hoca değilsin Dievid gol attığı için benim futbolu bilen taraftarım onu göklere çıkarır yine Ama adam gol dışındaki her pozisyonda ben Fener'in topçusu değilim diye bas bas bağırdı Hayır sen yanlış düşünüyorsun,Dievid bu takımın topçusudur diyenleri Allah'a havale ediyorum Alex'de acayip bir durgunluk var bu aralar Umarım haftasonu oynanacak derbiye saklıyordur kendisini Birde kendisini çok ama çok sevmeme rağmen bir konuyu dile getirmem farz Alex frikik kullanmasın kardeşim artık Ne kaleye direk vurdukları nede pas olarak kullandıkları bir işe yaramıyor Ve bu durum uzun zamandır sürmekte,kimsede ağzını açıp iki kelam etmemekte Santos kullanabilir,Wederson kullanabilir ama kullanamıyorlar Sonuç olarak büyük ihtimal yine o kara finaldeyiz Bu benim göreceğim sanırım ya 7. yada 8. final olacak 83'de ki şampiyonluktan sonra Ben kaybeden takımı izlemekten bıktım,bizim takım finalde kaybetmekten bıkmadı Hadi hayırlsı diyorum başkada birşey diyemiyorum Saygılarımla
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
abi şu kaleci hatası olmasa kısır futbol diye bahsettiğin konuya değinmek isterim
Bursa - Manisa maçı maç öyle sap sap geçiyorki,pozisyon desen yok atak tempo desen yok ama ilk yarı sonunda Manisa savunma oyuncusu çıkıyor auta en fazla kornere gidicek topta Ali Tandoğan'a öyle bir dalıyorki bugünkü kaleci hatasından bile gereksiz bir hata sonra Bursa ikinci yarıdada oyunu aynı bizim ikinci yarı yaptığımız gibi rolantide tutuyor ve duran toptan attığı golle maçı 2-0 alıyor yorumlar Bursa doludizgin,Bursa en iyisi Bursa takır takır top oynuyor vs vs. Biz gidiyoruz Antalya'yı burda kötü zamanımızda yeniyoruz maçı 1-0 alıyor takım deniliyorki takım fıtık ediyor 1-0 alıyor maçı,Emre'nin penaltısını verse o maçta ki penaltı olduğuna hem fikiriz zannedersem ne olucak 2-0 alıcaz maçı net skor olucak kimse kısır takım demicek belkide 3 yapıcaktık o maçı çünkü medyanın gazına geliyoruz bi nevi tuzağına düşüyoruz yukarıda yazdığım örneğede bakarsanız yani çifte standartı görürsünüz ekleme olarakta mesela Mehmet son dakikada o golü atsa ne olucakti takım 10 kişi rakibe üstünlüğünü kabul etmişmi olucakti son dakikada herkesin maçı bıraktığı bi golle yani skor üzerinden gerek hakemlerin en ufak hatası gerekse oyuncularımızın mesela bu haftaki derbiyi düşünerek 2-0 dan sonra kendilerini zorlamamasını malzeme olarak bize sunuyorlar bizde olumsuz eleştiriye çok güzel çeviriyoruz
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
Alıntı:
Kardeş sana yalan gelecek ben gazetede spor okumuyorum Ve inan ne seyrettiysem onu yazıyorum Senin dediğin çifte standartı basın yapıyor olabilir Ama ben onlardan etkilenmiyorum Diyorum ya izliyorum ve yazıyorum Zaten dikkat edersen ben maç bitiminde yazıyorum hemen Yani o basın yazmadan çok önce
|
|
|
|
#4 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Alıntı:
yani benim söylediğim genel bakış açısı bunun farkında olalım artık Sinan Engin geçende diyordu Fener çözümü buldu rakibe pozisyon vermiyor 2 3 tane kendi buluyor bir yada iki tane atıyor alıyor maçı he zevk vermiyor ama vermesin şampiyon olsun demişti bizde sezon sonuna kadar buna artık razı olalım yani takım bugün kendini yormayak doğru olanı yaptı biraz daha sıksak son 10 dakika 3 tane atardık zaten
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
maçın ilk yarı adamları güiza ve luganoydu. (yalnız ikinci yarıda müsait durumdakı alexin koşu yoluna topu bırakması gerekırken şut çekmeyi denedi-görmedi-ama bir futbolcunun kafasını havaya kaldırması gerekiyor-kaldırmıyorsa kaleye attıgı şutta tesadüften öteye gitmez-fulhamın juventusa attıgı 4.. golü hatırlayın) ikinci yarısında ise selçuk iyiydi. birçok antep atagını orta sahada başlatmadan bitirdi. bugün emreyi ve özeri oyundan alması dogruydu ama dogru içinde bir yalnış vardıki oda mehmet yozgatlının oyuna dahil olmasından sonrasında ortaya çıktı(belkıde yozgatlı ouna dahıl olmasaydı özere oyundan almıyacaktı) , Fenerbahçe kuklası olmuş herr dauumun parmaklarında. geçen hafta direk 11de oyuna başlayan ve iyide performans gösteren g.ünal ilk 18 bile degildi (acaba hafta içinde bir sakatlıgı ve disiplinsizligimi oldu )ve kanat organızasyonları bu maçtada kendini fazlasıyla gösterdi,kapanan defansa karşı zaten defans blogunu açamadıgımız gibi kanatlarıda olumlu şekilde kullanamıyoruz. bu sene bu kadar gol kısırlıgının olmasının bir başka nedeni ise duran topları iyi degerlendiremiyoruz, duran toplar rakip takım için kontra atak olarak bize geri dönmesi ise en büyük handıkap. önceden duran topların %60-70 gol olarak kayda geçiyordu. çok degil, daha birkaç gün öncesi antep maçının ardından duran topları iyi degerlendireedigimizi ve g. ünalın neden kadroda olmadıgını eleştirmiştim..!
|
|
|
|
|
#6 | |
Alıntı:
![]() Gerçekten bu dediklerimize kulak verilmeli
|
|
|
|
#7 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Daum'un Özer tercihi konusunda yanlış yaptığına bende katlıyorum solda oynatarak.
Onun dışında Guiza'yı oyundan daha erken alıp Ünal'ı sahaya sokabilirdi. Takım zaten kendini hiç kasmadı.Rakip 10 kişi kaldıktan sonra bile üstlerine gitmediler.Bu aslında bizim genel sorunumuz hızlı çıkmayı beceremiyoruz.Atakları Alex yönlendirdiği için Alex nasıl isterse o oluyor onun eski temposunun olmadığını da düşünürsek gücünü ekonomik kullanıyor artık eskisi gibi birkaç kişinin arasına çalıma yada onları peşinden sürüklemiyor basit oynamaya çalışıyor. Daum zaten ideal kadroda pek değişiklik yapmayı sevmeyen bir hoca bir de son (kupa) Bursa maçında ki 3-1'lik skordan sonra yoğurdu üfleyerek yemeye başladı. Büyük ihtimal finaldeyiz artık umarım bu sene şu lanet kupayı alırız.
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
gs maçı yorgunluk falan dinlememeli isterse cumartesi başka maç yapılsın.
ben anlamam gs maçlarının bahanesi olamaz benim gözümde(hakem doğramadığı sürece) bu maçı ölçü almıyorum pazarı bekliyorum
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|