|
|||||||
| Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Renkdaşlar şimdi herkese sorarım böyle bir ligden ne kadar keyif alırsınız
her şey yarım yamalak içimize sinmeden farzedin şampiyon olduk tekrar şaibe olmazmı yada ligin ortasında ligden düşürülsek emeklere yazık değilmi kulübü bu günlere getirenlere yazıklar olsun fenerbahçemizde olmayan en kötü ilkleri bize yaşattılar fenerbahçe kongre üyeleri derhal toplanıp karar alıp fenerbahçeyi bu işler ve mahkeme süreci sonuçlanana kadar ligden çekmelidir fenerbahçede bu güç kudret vardır futbol şubemiz sembolik olarak istanbul amatör kümede devam edebilir en azından bu liglerin selameti ve fenerbahçenin kıymetinin bu ülke için ne kadar gerekli olduğunun bazılarına ders edilmesi bakımından çok acil gereklidir. icap ederse gidip bankasyada oynayıp paşa paşa tekrar süperlige çıkarız. ama bu şekilde bu ligde oynamak hiç sağlıklı olmaz içimede sinmez.
|
|
|
#2 | |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
Alıntı:
abi biz zaten ne zaman şampiyon olsak bu yediremeyenler şaibeyle şikeyle oldunuz diyor onlara göre almadığımız maç almadığımız hakem yok bence ligden çekilirsek onların istediğini yapmış olucaz amaç 104 yıllık dev çınarı devirmek devrilmeyiz ! 3-5 çapulcu konuşuyor diye ligden çekilmemiz mantıksızlık olur ayrıca somut delil diye bir yerlerini yırtıyorlardı abi açıklayacaklar o zaman bu delilleri bizde eyvallahımızı çekeceğiz ama böyle kulaktan dolma bilgilerle ben Fenerbahçe'min ligden çekilip çakalların istediğini yaptırmak bize yakışmaz ben sonuna kadar savaşalım diyorum
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Ali Baba. Mahkemenin bitmesi 3-4 sene sürer. Amatör Küme'den tekrar süper lige çıkmak da 4-5 sene. Etti mi 7-8 sene!
Bunun altından kalkmak kolay olmaz. Fakat böyle ne olacağını bekler pasif vaziyette olmak da çok kötü. Yerden göğe haklısın ki, bu sekilde katılacağımız Süper Ligden de, şampiyonlar liginden de zevk alamayız. Çok ciddi radikal kararlar alıp yönümüzü çizmek zorundayız. İşte onun için de bu olayların en başından beri KONGRE TOPLANMALI diyorum.
|
|
|
|
#4 |
eğer biz sert tavrımızı fener varlığının esas işlevini koymassak diğer ezik takımların her zaman böyle şamar oğlanı oluruz
bu adamlara fenerbahçesizliğin ne olduğunu göstermek için bu işi mutlaka yapmalıyız diyorum eğer bu sert önlemleri almassak bizim daha çok kıçımıza tekme atarlar
|
|
|
#5 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
Abi Yanlış anlama ama
Benimde Düşüncem bu ki amatöre gidersek lige çıkmak konusunun daha uzun sürecegini sanıyorum ben
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
kafamıza göre ligden çekilemeyiz. halka açılmış bir a.ş'yiz biz. sadece spor kulübü değil.
bırakın ligden çekilmei hanı zamanında bazı ezikler diyorduya sahaya paf takımla çıkarız vs onu bile yapamayız. zira onlar da dedikleriyle kalmıştı
|
|
|
|
|
|
#7 | |
Alıntı:
hala dernekler kanunu ile yönetiliyor spor kulpleri neyse ya çekilmeyi göze almassak dediğim gibi habire bizi ezmeye lekelemeye çalışacaklar
|
|
|
|
#8 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Alıntı:
Ali Baba'nın önerisinde çok ilginç bir nokta var!! Al Baba,biz bu işi yapmadık demiyor!!Herkesin yaptığı gibi,bizde yapmış olabiliriz diyor!Ve buna rağmen bir ''risk'' alarak'' çekilelim ve sonra bakalım''neler olacak'' diyor!! Ali Baba'nın söylediği bu!Yapmış olsak bile,bakın bakalım Fenersiz bu lig nasıl olacak diyor!!! Aslında Ali babası;büyük Fenerbahçeliliğyle ,bir yerde meydan okuyalım diyor!! Türk futbolu yeni kirlenmedi!Ben 55 yaşındayım,Ali babanın yaşdaşı sayılırım!Bizler biliriz ki;şampiyonluğa oynayan hiçbir takım,hedefe varma noktasında temiz değildir! Ali Baba'nın dediği ile ''ilk etapda'' yola çıkıldığında ,bunun uzun vadeli birşey olacağını görürüz ve bu işten zararlı çıkacağımızı görürüz! Ama işte Ali Baba burada devreye girip,büyük bir riskle böyle bir teklifte bulunuyor! Ali Baba'nın söylediği;büyük riskler içerse bile bence doğru!!! |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
Alıntı:
|
|