|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi eğri oturalım doğru konuşalım
Ben dahil birçok kişi bu kupanın umrumuzda olmadığını söyledik maçtan önce Maçtan sonra bu oran ikiye katlandı Eee kardeşim madem biz bu kupayı istemiyoruz ; 1-Neden A takımla çıkıyoruz maçlara? 2-Neden kendimizi yırtıp finale kadar geliyoruz,sonrada millete malzeme oluyoruz? Şimdi bence bu kupayı alamayacağımız artık kesinleşti gibi Bir kara büyü mü desem,vudu mu desem,bir halt var alamıyoruz O zaman bizim yedek takımla katılsak ya kupaya Bir ara yapmıştık ama iş ciddiye binince A takım sahaya çıkmıştı yine Hem rotasyon özürlü hocalarımız yedeklere ve paftan gelecek gençlere forma şansı vermiş olurlar Hemde asıl hedefimiz olan lig için bir sakatlık-ceza ve yorgunluk riski oluşturmaz kupa Ama şu var kupaya paftan ve yedeklerden oluşturacağımız bir kadroyla başlayıp Yarı final yada finale çıktığımızda aman işi sıkı tutalım diyip A Takımı sahaya sürmek olmamalı Başlayan takım ne olursa olsun devam etmeli Kupayı kazanamaya zaten kazanamıyoruz En azından hem yedeklerimizi formda tutup onları kazanmış oluruz Hemde paf takımdaki gelecek vaad eden gençlerin önünü açmış oluruz Ne dersiniz hoş olmaz mı?
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
paf takımla katılınsın bundan sonraki kupa müsabakalarına nasılsa alamıyoruz kupayı bari genç takımdan bir iki topçu parlar kendini gösterir.yahutta yönetim kurulundan bir 11 çıkarsınlar onlar oynasın.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
sorun yok sorun yok arkadaşlar 2 hafta sonra bunlar unutulur gerçek festival o zaman
|
|
|
#4 | |
Alıntı:
Valla paf ve yedeklerle harmanlanmış bir kadro çıksın kupa maçlarına
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
bizim şansızlığımız ligde son maçımızın trabzonla olmasıdır
finalide trabzonla oynayacak olmamızdır neyse hayırlısı olsun takma kafana fatihcim
|
|
|
#6 | |
Alıntı:
Ne güzel sezon başından beri biz kupa takımı değiliz İş kupaya gelince beklenti yok hayal kırıklığı yok diyordum Hem finale çıkmamız Hem takımın 7-8 maçtır yaptığı süper savunma Hemde şu kupayı alıp ezikleri artık susturma isteğine yenik düştüm Bende birçoğumuz gibi gaza geldim ama sonunda olmadı yine O nedenle bu konuyu açtım Ama bir sinir anında falan değil Gayet sakin kafayla açılmış bir konu bu Ve gerçekten ciddiyim paf ve yedekler harmanıyla çıkılsın kupa maçlarına artık
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Yedekle çıkmak iyi fikir gibi gelebilir,
Ama diyelim ki karşınıda ezikler tam kadro çıkmış, siz çoluk çocukla oynuyorsunuz. Olası bir farklı mağlubiyeti tarih aynı şekilde yazacaktır. O yüzden sanırım bu fikir hayata geçmez.
|
|
|
#8 |
Abim ben bizim yedeklerin bile eziklerden fark yiyeceğini sanmıyorum
|
|
|
#9 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
bence finale kadar as kadro finalde paflar çıksın
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
sadece kalede babacan varken bile final maçında 4 yedik kardeş..
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|