|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Yapılan yorumlara bakıyorum bu saatten sonra maça gitmek enayiliktir mantığına getiriliyor durum,yada yönetim biletleri indirdi kurnazlık yaptı ama biz kanmayız diyerek gidenler enayi gözüyle bakılıyor.
Dün gece çok kızdım takıma gitmiyicem dedim ama bugün sinirim geçti Antep maçına 5 6 arkadaş gidicez şimdi biz maça gidince orda '' yaşa Aziz Yıldırım '' yada '' Hep Destek Tam Desiek takım harika hep böyle devam '' demeyemi gidicez,tabikide hayır Fenerbahçeli olduğumuz için gidicez zor bir dönemdeyiz ne olursa olsun lig daha bitmediği için gidicez,avazım çıktığı kadarda bağırıcam gene Fenerbahçe diye kimseye bu durumda maça gidin demiyorum gidilmez zaten takımın hali ortada ama gidenlerede saygı duyalım
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
maça gidinde gitmesine
bu rezilliği daha ne kadar seyredip tahammül edersiniz onu bilemem çünkü ben ve benim gibilerin artık tahamülleri kalmadı renkdaşım 13 senedir aynı martaval
|
|
|
#3 |
|
bindokuzyüzyedi
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Mesajlar: 766
![]() |
geçen haftaki Antalya maçına gittim o zaman bana da bu tür şeyler söylenmedi değil ama galibiyetle dönüp ağız payını vermiştik ardında Eskişehirin ezikleri yenmesi de ohh kebap diyecek türden oldu aynı anda iki sevinç..Gel gelelim dün akşamki maça şaştım kaldım..Fenerbahçemiz bu değil biz 3 puana alışık takım artık beraberlikle yetiniyorsa bazı şeylerin değişmesi lazımdır he bir de 11 kişilik takımda 2-3 kişi koşuyorsa bu da bir haksızlık ama yine de Fenerbahçeme ölürüm ..
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Bilet fiyatlarının indirilmesi bir taktiktir evet
Aziz Yıldırım'ın son hamleleridir artık Takım bu hallere gelmeseydi sen düşünüyor muydun bu fiyatları? O yüzden ben bu taktiği yemiyorum kardeşim Maça gitmek enayilik değildir Bunu demek de kimsenin haddine değildir Ama maça gitmemek yapılan yanlışları protesto etmek için en masum seçeneklerden biridir Aziz Yıldırım tribünleri dolu gördükçe yaptığı yanlışları doğru kabul etmeye devam edecektir Bu noktada kimsenin maça gitmesine karışmam söz konusu olamaz Ama bazı gerçeklerin anlaşılabilmesi içinde azıcık da olsa tepki vermek farzdır Kendini hatasız kabul eden Aziz başkana bundan daha güzel bir eleştiri olamaz çünkü Gidelim kulübü basalım,topçuları dövelim demiyorum (ki bize asla yakışmaz zaten) Sadece tepkimizi ortaya koyalım diyorum Ha sen stada maça gitmek istersen bu senin tasarrufunda kardeş
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
nasıl maça Aziz Yıldırım'ı destek için gitmiyorsam onu eleştiriyim tepkimi ortaya koyıyım diye maça gitmemezlikte yapamam
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 92- Issiar Dia Yaş: 24 Mesajlar: 367
![]() |
Nerede O eski Taraftarlar simdi olsa çoktan yonetim istifa diye bagirirdilar !!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
bindokuzyüzyedi
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Mesajlar: 766
![]() |
Eski taraftar futbolculara da saldırıyordu :S..Ne yani bu tür olayları mı istiyoruz ..Ayrıca yönetim ne kadar suçlu olsa da bir o kadar da hakemler suçlu ..6snin futbolcularına nasıl penaltı verildiğini görüyoruz
|
|
|
|
#8 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Alıntı:
Güle güle gel kardeşim
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Alıntı:
işte bu kadar... ''Hep destek tam destek! diye yazarken başta ben olmak üzere bir tek arkadaşımız' ' BİZ AZİZ YILDIRIM'I desteklemek için maça gidiyoruz!'' diye yazmamıştı...Zaten böyle bir şey de söz konusu olmazdı.Aşkımız AZİZ'e değil FENERBAHÇE'dir... Bu nedenle de Aziz Yıldırım'a olan öfkemiz,kızgınlığımız Fenerbahçe aşkının yanında SIFIR kalır... Bu nedenle maça giden tüm arkadaşlarıma da helal olsun diyorum... İyi gün taraftarı olmak zaten kolay...İş bugünlerde maça gidebilmekte ... Yener,yenilir futbolcular sahada gezinir o ayrıdır. Ama sen çubuklunun yanında olursun...Bunu başkanı da futbolcusu da hisseder...Kulübün asıl sahibinin kim olduğunu herkes görür... Maç sonunda AZİZ'i de futbolcunu da adam gibi protesto edersin... KİMSELERİN DE SANA SÖZ SÖYLEMEYE HAKKI OLMAZ... |
|
|
|
|
#10 | ||
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Zaman olur taraftarlık yapmayı dondururuz, zaman olur lanet ederiz ama her seferinde de yüreğimizin bir noktasında Fenerbahçeliliğimiz kalur. O hiç bir zaman sökülüp atılamaz. Zaten çoğumuz için asıl mesele de burada başlar. Saarı ile laciverte gereği gibi hizmet etmeyenleri eleştirmekle, Fenerbahçe'yi eleştirmenin ince sınırında birbirimize düşeriz. Buna gerek yok. Maça gidin, Fenerbahçe marşlarını söyleyin. Ama takımı bu hale düşürenlere de bizden selam söyleyin.
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|