|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Yarından bahsediyorum.Ben hayatta o maça bakamam!Söyleyin ,nerelere kaçayım,gizleneyim?:?:
Galiba İstanbul dışına çıkıp,dağlık bir bölgede bir mağara bulup,maç saatini orada geçireceğim! ![]() ![]() Hepimizin ihtiyacı olacak aşağıdakine: ![]() Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Maç izlerken ne tür totemler yaparsınız?
Hadi herkes yazsın
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
![]() |
Ben Gs maçlarında Tv karşısında olmadığım için,ya balkonda,ya da dışarda totem yaparım.Adımlarımı sayarım,bir yola girince hangi taraftan girdiysem,dönüşte yine oradan dönerim.Galip geldiğimiz maçlarda ne giydiysem ,kirli bile olsa,o gceye mahsus aynı giysileri giyerim.Takım öne geçtiği anda sağa bakıyorsam,2 dakikada bir sağa bakarım.Saysam bitmez...
Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
öle çok belirgin bir şey yok ama gol attığımızda ellerim kızarana kadar birbirine vurma gibi bir alışkanlığım var Chelsea maçında ellerimi hissetmiyordum
![]() bide koltukta yada sandalyede ayakta otururum
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Alıntı:
![]() Benim "totem"im de, üzerimdeki kıyafette illa ki bir "sarı" bulunmasıdır.
|
|
|
|
#6 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Takım gol attığı anda hangi hal ve hareketleri yapıyorsam onlara devam ederim maç sonuna kadar.
Bir de maç bitmeden asla tuvalete gitmem.İspanya'da ki Sevilla maçında ne çekmiştim onun yüzünden
|
|
|
|
#7 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Alıntı:
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
![]() |
Ayrıca dua da ederim.İnşallah yarınki maçtan sonra monşerlerin kimliği aşağıdaki gibi olur.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Kesinlikle bir maçtan ümidim yoksa o maçı dinlemem. Takarım kulaklığımı açarım dıptıs dıptıs bi müzik. Geçerim balkona. Derim maç bitene kadar bana maçtan bahsetmeyin.
Bi keresindede tiyatroya gitmiştim ama o uğursuz geldi (5-1 kupa maçı)
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#10 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
kendimi biranın huzurlu kollarına bırakıyorum maçlarda