|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
![]() |
Eski Fenerbahçe Başkanı Ali Şen, UEFA İkinci Başkanı Şenez Erzik ve TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın sarı-lacıvertli külübün taraftarı olduğunu ifade ederek, "Onlar olmasalar ikinci lige düşmüş olacaktık" iddiasında bulundu.
Ali Şen, Fenerbahçe'nin şike soruşturmasında büyük ceza almamasının, UEFA İkinci Başkanı Şenez Erzik ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın sayesinde olduğunu öne sürdü. Bugün gazetesine konuşan Şen, özetle şunları söyledi: "Taraftarlar şunu bilsinler ki, UEFA İkinci Başkanı Şenez Erzik ile TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Fenerbahçeli olmasaydı, kulüp ikinci lige düşmüş olacaktı. O bakımdan taraftarlar, bu büyük Fenerbahçe'ye sahip çıkıp saygı göstermeliler. 50 yıllık Fenerbahçeli olarak ben böyle yapıyorum. Zaten, taraftarlar, kulübe ve FB'lilik ruhuna sahip çıkmamış olsalar idi, biz bugün çok kötü yerlerde olabilirdik. Pek bilinmeyen bir konu vardır, onu size anlatayım. Tayyip Bey'i kulübe ikinci başkan yapacaktım. Şadan Kalkavan'la birlikte kendisiyle Aksaray'daki İSKİ binasında buluştuk. O gün Başbakan olar rahmetli Necmettin Erbakan, Erdoğan'ın FB'ye asbaşkan olmasına izin vermedi. Sonradan Erdoğan'la yardımlaştık. Hatta, Belediye Başkanı iken Samandra'daki tesislerimizin kurulmasına büyük destek oldu. Aziz Yıldırım'ın başkanlığı devam ediyor. Kendisinin, kesin haklı çıkacağını hep beyan ediyor. Durumunu kolaylaştırıcı hiçbir düzenlemeye de sıcak bakmıyor. Kendisinden bu denli emin. Futbol Federasyonu'nun ve adaletin vereceği kararlara herkes saygılı olacaktır." |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Aferin başkan. Torpille kümede kalıyoruz diye ne güzel kamuoyu oluşturuyorsun. Efsane başkan imajını çizdiğinin farkındamısın acaba?
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yine mi çıktı bu adam ortalığa sanki iyi bir şey gibi nasıl da anlatmış.
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Efsane başkan falan değil hırsız başkandır.Kulübü soyup soğana çevirdi.Şambaba Semih'in artığıdır.Aziz Yıldrım zor bela bir oy fark ile seçilip kulüp bu hırsızın elinden alındı.Kulübe adımını atmıyor suratına bakan yok çünkü.
Ümit Özat'da futbol programında çıkıp önce başbakana yağ yaktı sonra Ali Şen başkan olmalıdır dedi.Amacı kulübe hoca olup sövüşlemek. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
düşelim...benim için sakıncası yok...
aydınlarla erzik boşa mesai harcamasın...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|