|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şike soruşturmasının şokunu üzerinden atamayan Fenerbahçe, bir diğer taraftan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Joseph Yobo’nun Everton’da kalıp, Türkiye’ye dönmeyeceğini açıklaması üzerine savunmaya takviye yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler’in Luisao’yu yakın takibe aldığı bildirildi. Portekiz’in yüksek tirajlı spor gazetesi Record, Fenerbahçe’nin Benfica forması giyen Brezilyalı savunmacı için bastırdığını yazdı. Kırmızı-Beyazlılar ile sözleşmesi 2013 yılında bitecek olan 30 yaşındaki oyuncunun bonservis bedelinin ise 10 milyon Euro olduğu kaydedildi. Haberde Copa America’nın ardından Luisao’nun Benfica’dan ayrılacağı ifade edilirken, Fenerbahçe’nin yanısıra Paris Saint Germain’in de kendisiyle ilgilendiği belirtildi. Fransız ekibinin başına yeni geçen Brezilyalı hocası Leonardo’nun, Luisao’yu özellikle kadroda görmek istediği öne sürüldü. Fanatik
|
|
|
|
#2 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
T
Bir yandan görüşmeler sürüyo olmalı ama.İlk 2'de olacağımız kaç aydır belliydi. Şampiyonlar Ligini düşünen bir yönetim aylar öncesinde bir orta saha aramaya başlamış olmalı. Yobo'nun alternatifini aramaya başlamış olmalı.
Artık hangi büyük transfer Ağustos'ta yapılıyor büyük kulüpler hep önceden bitiriyor işlerini. Bu konuda hala eksik olduğumuzu düşünüyorum şike soruşturması olmasa kim gelecekti ki sanki konuşulan bir isim bile yoktu doğru dürüst.
|
|
|
|
#4 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
T
Ben de daha içeriği bilmeden her halükarda Aziz Yıldırım'ı destekleriz diyenlere o lekeyi anlatmaya çalışıyordum işte ne yazık ki.
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Yobo bu kadar gelmek isterken luisao ya falan gerek yok
|
|
|
|
#7 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Alıntı:
Çamur at izi kalsın. Lekeyi sürenler;ligler bitmeden,genel seçimler olmadan önce harekete geçmeye paçaları sıkmayanlardır. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
T
Tertemiz ve masumsa anlaşılır zaten zamanla. Ama yeterince zaman geçmedi mi sizce de? 8 ay önce başlamış bir operasyonda yanlışlıkla mı içeri alındı Aziz Yıldırım.
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
T
Başından beri konuşuyoruz bu işin içinde başka şeyler var olayın siyasi ve ekonomik boyutu da var diye tamam kabul ama ben başından beri de şunu diyorum ortada bir suç varsa ki ben bunu rezillik utanç verici bir şey olarak görürüm o zaman kimseye yok yere şakşakçılık yapmam. Yapana da saygı duymam lafım size değil yanlış olmasın. Ama ben Fenerbahçe taraftarıyım Aziz Yıldırım hayranı değilim.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|