|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
![]() İspanya´nın yüksek tirajlı gazetelerinden El Mundo, Şampiyonlar Ligi´nde Fenerbahçe´nin Porto´ya 2-1 yenilerek elenmesiyle ilgili olarak, ilginç bir yorumda bulundu. El Mundo, "Luis veda ediyor" başlığı altında, Fenerbahçe Teknik Direktör Luis Aragones’i eleştirdiği haberinde, "Luis’in Fenerbahçesi sanki başını doğrultmuş gibiydi ama dün düşerek büyük bir gürültü kopardı" şeklinde yazdı. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki geçen sezon elde ettiği başarıyla bu sezonki durumunu karşılaştıran El Mundo, "Geçen sezon Sevilla’yı eleyerek ilk 16’ya kalan ve sadece Chelsea tarafından kanatları kırılan Fenerbahçe’nin bu sezonki serüveni kısa sürdü" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe’nin son umudunun Kiev’de kazanarak UEFA’ya kalmak olduğu hatırlatılırken, bunun ancak "geçmiş destanlardan sonra hüzünlü bir teselli" olacağı belirtildi. İspanyol gazetesi, Fenerbahçe’nin iyi futbol oynamadığını ve defansta çok hatalar yaptığını savundu.
|
|
|
|
#2 |
|
HayâLPerest..
![]() |
Bende İstifa Edicek Diye Anladım Bir An Kalbim hızlı Çarptı
|
|
|
#3 |
![]() |
Hayal kırıklığına uğradım başlıktan sonra haberi okuyunca
|
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
adam da mutsuz
gözlerinden belli içinden diyordur ki "hele bir döneyim miras artsın diye beni bu yaşımda bu gurbete gönderen çocuklarıma nasıl hesap sorarım!" yazık valla.. kabahat onda değil ki, parayı ona verip getirende.. benim rahmetli dedeme 70 yaşında 4 milyon euro yıllık para önerilseydi sırtımda götürürdüm gideceği yere |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
Golden sonra herif tepki bile vermiyor
Yazık İstikrar için tutuyoruz diyorlar bu adamı yollamasanız bile ölecek İstiyorumki ingilteredeki gibi 10 sene bir adam kalsın başımızda ama bunun içinde genç birisi lazım değilmi |
|
|
|
|
|
#6 |
|
HayâLPerest..
![]() |
Evet Genç Lazım,
Ama bizde O Sabır Yok Malesef.
|
|
|
#7 |
|
Андрей Сергеевич Арш
![]() |
Tuhh heyecanlanmıştım halbuki
|
|
|
|
#8 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 | |
|
лѕќ ніс вітэя мі?
![]() |
Alıntı:
Daumu göndermek en büyük hataydı Daum döneminde son senede söke söke şampiyonluğu almışlardı elimizden hakemlerle maç yapıyorduk resmen... Ama başkan ne yazıkki onunda kellesini aldı...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|