|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Fenerbahçe, sabah saatlerinde yurt dışı kulüpleriyle görüşmeye başladığını açıkladığı Lugano için Fransız ekibi Paris Saint Germain ile anlaşmaya vardı. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılımı men edilen ve Bank Asya 1. Lig'de oynama isteğini dile getiren Fenerbahçe'de yaprak dökümü Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano ile devam etti. Sabah saatlerinde Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano'nun transferi konusunda yurt dışından kulüplerle görüşmelere başlandığını borsaya bildiren sarı-lacivertli ekip, 3 milyon euro karşılığında Fransa'nın Paris Saint Germain kulübüyle anlaştı. Daha önce Daniel Güiza Getafe'ye, Emmanuel Emenike de Spartak Moskova'ya transfer olmuştu. Diego Lugano, bu sezon Fenerbahçe'den ayrılan 3. yabancı futbolcu oldu.
|
|
|
|
#2 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
istemezdim gitmesini ama ne yapacaksın gidenin önünde dağ olsan duramazsın
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
-Öleli Yıllar Oluyor
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 8- Sezer Öztürk Yaş: 18 Mesajlar: 1,160
![]() |
Çok değerLi bir futboLcuydu..Fenerbahçeye Yaptıgı hizmetden ötürü kendisine çpk Tsk.Ler
|
|
|
#4 |
|
T
Böyle bir adamın sözleşmesinde 3.5'a serbest kalır diye madde olursa 3'e gider tabii.
Çok sevilen bir futbolcuydu yolu açık olsun.
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
sadece 1 futbolcu kaybetmedik bence çok şey kaybettik
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
kişiliğine bişe diyemem ama Fenerbahçe tarihine adını yazdırdı
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,501
![]() |
Benim hayatımda izleyeceğim en iyi kadro dağılıyor.Bu davadan aklanırsak benim bu hayalkırıklığımı karşılayacak sinirimi yatıştıracak tazminat yok dünyada.
|
|
|
#8 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
kesinlikle altıma imzamı atarım giden lugano olmadı bana göre sahadaki hırçın ruhumuzuda kaybettik biz tribünlerde o sahadaydı yolu açık olsun
şu videoyu izledikten sonra felaket duygulandım
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
T
Off o videoyu koymasaydın iyiydi.
Ben de çok duygulandım ya şu hal zaten yeterince üzüyor beni.
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Kaybolan ruhumuzun son temsilcisi demiştik o da gitti.
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|