|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Kazım & Stoch
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 11-Miroslav Stoch Yaş: 18 Mesajlar: 252
![]() |
İtalya'nın Roma takımı tarafından istenen Uruguaylı savunmacı, “Fenerbahçe ile sözleşmem var ve bunun şartlarına sonuna kadar uyacağım” diye konuştu
![]() Mağlubiyeti asla kabul etmeyen yapısı, maçlardaki savaşçı kişiliği nedeniyle taraftarların, “Cesuryürek” lakabını taktığı Diego Lugano, transfer söylentilerine son noktayı koydu. Geçen sezon sözleşmesi bittiğinde, en büyük hayali futbol yaşantısını İtalya’da devam ettirmek olduğu için yöneticileri uzun süre uğraştıran ancak gecikmeli de olsa yeni sözleşmeye imza atıp, taraftarların yüreğini ferahlatan Uruguaylı savunmacı, geçtiğimiz günlerde bir kez daha İtalyanlar’ın gündemine girmişti. Özellikle savunmasında sıkıntı yaşayan Roma’nın transfer gündemine aldığı Lugano’nun, Şampiyonlar Ligi maçlarında oynamaması, “İtalya’ya transfer olmak istiyor. Bu nedenle gideceği takımla Avrupa’da oynayabilmek için forma giymedi” eleştirilerine yol açmıştı. Hafta sonunda oynamak istiyor Uruguaylı oyuncu, milli maç için Portekiz’e gitmeden önce yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile sözleşmesinin sürdüğünü vurguladı ve “Ben de, o sözleşme şartlarına uyacağım. Şu anda Fenerbahçe’den ayrılma gibi bir düşüncem yok. Sakatlığımın tamamen geçmesini bekliyorum. Sanıyorum, bir aksilik olmazsa Antalyaspor maçına yetişirim. Milli takımdan dönüşte, takımla çalışmalara başlayıp, hafta sonunda sahada olmak istiyorum” dedi.
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
Senin noktana da başlarım virgülüne de,
Çıkan haberler doğruysa, Bir gideceğim bir gitmeyeceğim diyorsan kapının önüne yönetim koysun seni bizzat.
|
|
|
#3 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Çıkan hangi haber doğru ki bu ülkede
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
her yaz aynı olayı bize yaşatıyosun lugano
çıkıp tvye konuşmak resmi siteye demeç vermek çok mu zor
|
|
|
|
#5 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
talipleri falan duyar Alp Abi olur mu öyle şey.
|
|
|
|
#6 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
işte bu cok dogruydu
|
|
|
|
#7 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
bu kadar niye gecikti acaba noktayi koymak icin...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
...dan dolayı.
|
|
|
#9 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Oct 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 111
![]() |
sakın gitme zaten
Alex,tek eksiği uçmak.Bu nedenle kötü? 1999, 2003 Am...erika kıtasının ideal onbiri ödülü. 2003 Brezilya Ligi yılın oyuncusu ödülü 2005-2006 TSLig Asist Kralı 2006-2007 TSLig Gol Kralı 2007-2008 TSLig Asist Kralı 2007-2008 Şampiyonlar Ligi Asist Kralı 2009-2010 TSLig Asist Kralı 2009-2010 Fenerbahçe Avrupa Kupaları tarihinde en çok forma giyen ve gol atan 2010 Fenerbahçe tarihinde en çok forma giyen Fenerbahçe tarihinde ilk defa Gol Kralı olan yabancı futbolcu 264 Maç 128 gol - 126 asist |
|
|
|
|
|
#10 |
|
nbr?
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 25 Mesajlar: 168
![]() |
sakatlığı geçti herhal tamamen
dün geçe milli maçta tıkır tıkır oynadı.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|