|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Öncelikle herkese merhaba,
Hem ailevi hem şahsi sebeplerden dolayı cendere içine girmiş olduğum ve tabiri caiz ise canım burnumda olduğundan Fenerbahçeyi düşünecek,yazıp çizip polemiğe girecek kadar ne enerjim var ne de ruh halim müsait. Ama, Lorik Cana adını duyunca dayanamadım.Bu bizim iki üç senedir forumda alalım diye kıçımızı yırttığımız Lorik Cana olduğuna göre gese'nin ortasahasını geçene aşk olsun.Alex ilk maçta ayağını eline alır,Lugano da dayağını yer. Guti;Taş gibi adam.Tecrübede var enerjide var. Quaresma;Bir şey dememe gerek yok herhalde. Schuster;Beşiktaş'ın son on sene içinde aldığı en iyi hoca.Kıstas oyunculuk ise de üçünü de(Aykut,Rijkart,Schuster) seyrettiğimden dolayı içlerinde en iyisi. Bu transferlere cevap vermemiz çok zor. Bu gese;http://www.transfermarkt.de/de/galat...erein_141.html Bu BJK;http://www.transfermarkt.de/de/besik...erein_114.html Bu da biz;http://www.transfermarkt.de/de/fener...verein_36.html Bu sene bu panaroma ile şampiyon olamayız. Şimdilik hoşçakalın. Not:Site yeni düzeni ile çok klas olmuş. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
sampıyon olacagımıza bir gıdım ınancım yok..avrupa desenız 2.turda eleniriz uefadada 1-2 tur gecip yallah eve..turkıye kupasını soylemeye gerek yok zaten..ne kaldı? hiç birşey. bunlar benım dusuncelerım..ama yukarıdakı renkdaşım,abim..sizede
soylemek ıstedıgım 1-2 sey var..son 2-3 sezon harıc transferın kralı her zaman fenerbahceydı..ardından galatasaray hareketlenmeye basladı..sonuç? 0..once 5. sonra 3. oldular..yanı buyuk oyuncular almakla başarılar gelmez..onemlı olan takım ıcı arkadaşlıktır..bu bızde vardı, artık yok. bu yuzden başarıya ınanmıyorum, geçirilmiş olan bir tramva var..bu yuzden zor herşey bizim için..daha 1 sampiyonluk dışında hiçbir başarısını gormedıgımız yıldırım demıroren 1 sezon hareketlendi diye her zaman ezik kalacak olan beşiktaşı kıskanamıcam
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
hoşgeldin tuvana abi,
dediklerinizi hatırlıyorum cana'yı alalım alalım alalım diye ısrarlı yazılarınız vardı Guti transferinde bjk ne durumda bilemiyorum ama çok ciddi ilgileniyorlar. Biz kimle ilgileniyoruz kimi alacağız işte buları hiç bilmiyorum İçimi acıtan da bu. Taraftara bilgi verilmiyor. Kulüpte yaprak kımıldamıyor sanki. Denizli tramvasının aynısı... Hiç bir farkı yok
|
|
|
|
#4 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Abi öncelikle tekrardan hoşgeldin.
Her transfer bir risk taşır en iyisini alsanız bile.Bu yukarıdaki oyuncuları biz almış olsaydık yapılacak yorumlar belliydi.Guti yaşlı R.Madrid'den başka takımda oynamadı arızalı bir oyuncu.Q7'nin Porto'dan sonra gittiği takımlardaki istikrarı ve oynadığı maç sayısı ortada denecekti.Taraftar ikiye bölünecekti. Kağıt üstünde bunlar iyi transferler mi evet ama bunların vereceği performansı görmek lazım.PVH kariyerinin son döneminde geldi neler verdi bize belki bu oyuncular da burada yeniden doğabilir.Aksi olursa da şaşırmamak gerek. Bu belirsizlik şüphesiz hepimizin canını sıkıyor.Ama ben yapılacak transferleri beklemekten yanayım.En sağlıklı yorumu o zaman yapabiliriz.Çünkü hem Aykut'un mantığını hem de yönetimin mantığını anlamış olup karşılaştırma yapma şansına sahip olacağız.Çünkü bu sezon yönetimin son şansı onlar da bunun farkında.
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
biz alınca yaşlı,adamlar alınca taş gibi adam oluyor
anlamış değilim
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
bu sene rakip takım transferlerini fazla abartıyoruz sanki. guti yi biz alsaydık herkes son dönemi tatile paraya geldi diyecekti. takmayalım bu kadar. lig ve maclar bi başlasın kimin ne olduğunu görelim
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tuvana kardeşim önce çok geçmiş olsun
sen transferleri ve feneri boşver sen nasılsın onu de bize biz zaten fenerden fazlada umutlu değiliz daha doğrusu bu başkandan yapamadıkları yapamayacaklarının habercisidir.
|
|
|
#8 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,612
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu bizimkilerin başarısızlığı. Özellikle Beşiktaş gerçekten coştu bu yıl. Geçen yıl toparlayamadı ama bir de Nihat var onlarda hatırlatatyım. Güya dünya kulubüyüz Gyan'a 15 milyon verme peşindeyiz Güizaya 14.. Bi hayrı olsa içim yanmaz.
VAMOS BIEN!
|
|
|
|
#9 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Lorik Cana:İyi bir ön libero ancak Marseille'deki günlerini aratıyor.Galatasaray'a fayda sağlayacaktır ancak "ah,vah" dedirtecek kadar büyük bir transfer değil.
Quaresma:Cidden iyi transfer ancak Q7 çok sorunlu bir futbolcu.Kısa süre içinde takımdaki dengeleri bozacağını düşünüyorum.Ligi pek umursayacağını sanmıyorum açıkçası,çalımını atar şovunu yapar çekilir.Maksimum 1 sene içinde de çeker gider. Guti:Gelmiş 34'üne,bize gelse yönetime az sövmezdim.Bu kadar büyütülecek ne var bu adamda anlamış değilim.Eski futbolundan da eser yok.Ha bu arada EJK henüz sözleşme imzalamadı bununla. Schuster:Real'deyken de sevmezdim.Şampiyon ekibin en kötü ismiydi Schuster.Drenthe gibi bir yıldızı futbola küstürdü bu adam.Schuster'in gidişine en çok Real taraftarları sevinmiştir sanırım.Aykut'un bu takımda olması kat be kat iyidir. Geçen sezon da 6S'ye imreniyorduk Elano,Keita,Dos Santos,Jo,Leo Franco Hani nerde şimdi bu adamlar ? Sanırım transfer konusunda son 2-3 haftadır sessiz oluşumuz moralleri bozmuş.Ancak bence 1-2 hafta içerisinde takıma direk etki edecek 1-2 oyuncu getirilecek.Bu da yeniden Fenerbahçe taraftarı oluşumuzu hatırlatacaktır bize.
|
|
|
#10 |
|
1907
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 19 Mesajlar: 2,501
![]() |
Galatasaray
Pinoyuda aldı. |
|
|