Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Medyadan haberler

Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 27-01-2012, 16:34   #1
*BEREN*
Misafir
*BEREN* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza
*BEREN* is on a distinguished road
Standart Liverpool da istedi mi?

Fenerbahçe'nin yeni transferi Moussa Sow, ülkesine dönüşü öncesinde NTVSpor'un mikrofonlarına konuştu. Senegalli oyuncu Afrika Kupası'ndaki son maçını oynadıktan sonra Çarşamba veya en geç Perşembe günü takıma katılacağını söyledi.

Senegalli yıldız büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirterek, bu dakikadan sonra Fenerbahçe ve taraftarlar için mücadele edeceğini belirtti.

"LÜTFEN TÜRKİYE'YE GEL"

Senegal Milli Takımı'nda aynı formayla mücadele ettiği eski Fenerbahçeli Mamadou Niang ve halen sarı lacivertli formayı giyen Issiar Dia ile gelmeden önce çok konuştuğunu belirten golcü oyuncu, "Her ikisi de bana telkinlerde bulundular. Niang özellikle benim hayranlık duyduğum bir futbolcudur. Bana önemli bir yol gösterici oldu. Ülkem için de Niang ın önemi büyüktür. Issiar Dia da bana ısrarcı şekilde 'lütfen Türkiye'ye gel' diye telkinlerde bulundu."

Kariyerinin her geçen yıl artış göstermesi ile ilgili golcü oyuncu, "Futbol hayatımda önemli isimlerle çalıştım. Çok daha iyi yerlere geleceğimi bana söylediler. Her zaman çok çalışmayı kendime hedef edindim. Fransa'da attığım gollerle anılıyorum. Burada da kendimi daha üst seviyeye taşıyacağıma inanıyorum. Sürekli çalışarak bu performanımı daha da arttırmayı hedefliyorum." şeklinde konuştu.

"YILMADAN MÜCADELE EDERSEN..."

Niang'ın geçmiş dönemde Türkiye'de çok sert bir futbolun oynandığını söylediğinin hatırlatılması üzerine Sow, "Niang'la konuştuk. O konu hakkında da uzun uzun konuştuk. Türkiye'de futbolun sert olduğundan bana da bahsetti. Bana 'Türkiye'de yılmadan mücadeleni sürdürürsen formanı sonuna kadar terletirsen başarılı bir performans sergilersin' dedi." ifadelerini kullandı.

LIVERPOOL DA İSTEDİ Mİ?

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un kendisiyle ilgilenip ilgilenmediği ile ilgili sorular üzerine, "Transfer bedelleri veya diğer teklifleri konuşmak doğru değil. Bana bu büyük yatırımları yapan kulübümü mahçup etmek istemiyorum. Ben tek düşündüğüm bu" dedi.

"AYKUT KOCAMAN SAKİN BİRİ"

Teknik direktör Aykut Kocaman'la konuştuğunu belirten yıldız isim, Türkiye'ye dönüş tarihi ile ilgili, "Hocamızla da konuştuk. Sakin ve ne istediğini güzel bir şekilde aksettiren biri. Takvimi konuştuk kendisiyle, takımla ilgili bilgiler verdi bana. Bana play-off a kadar ligi en üst sırada bitirmek istediğini söyledi. Çarşamba veya en geç Perşembe günü takıma katılacağımı hocamızla kararlaştırdık." dedi.

Uzun yıllardır taraftarın beklediği tipte bir sanrfor olduğunun belirtilmesi üzerine Senegalli yıldız son mesaj olarak, "Onlardan tek isteğim bizi iyi günde de kötü günde de desteklemeleri. Ben onlar için var olacağım." diyerek sözlerini noktaladı.
*BEREN* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-01-2012, 16:48   #2
Toprağın Dostu
Artislik Yapma !
Toprağın Dostu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza
Toprağın Dostu is on a distinguished road

10 kişi ister 1 kişi alır

1084'den Bu Yana TÜRK Yurdu Olan ÇANKIRI'dan Selamlar

Toprağın Dostu isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-01-2012, 22:22   #3
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road

Kız mı bu be Ömer

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama