|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi kupa finali olunca nedense değişiyor işler bizim için
Normalde darmadağın edeceğimiz rakipleri kupa finalinde karşımızda bulunca bir haller oluyor bize Eziklere her alanda kök söktürürken iş kupaya gelince yelkenlerimiz iniyor Psikolojik midir yoksa şansızlık mıdır bilmiyorum? Tek bildiğim bu kupa benim için (samimi söylüyorum) çok önemli olmasada artık alınmalı Sadece ezikleri susturmak için bile alınmalı Sadece siz en son kupayı aldığınızda TV siyah-beyaz dı muhabbeti için bile alınmalı Ondan sonra bir 30 sene daha almasak olur,yemin ediyorum ciddiyim bunu söylerken Aslında önemli olanın lig şampiyonluğu olduğunu düşünenlerdenim Ama eziklerin belkide 1-2 kozundan biri olan bu kupayı alıp ağızlarını kapatmanın zamanı geldi Umarım şans yanımızda olurda şeytanın bacağını kırarız Ve umarım maç uzamaz,sakatlık yada kırmızı kart falan da olmaz Sonuçta birçoğumuz için haftasonu oynanacak olan Ankaragücü maçı çok daha önemli Allah şansımızı daim etsin ve alalım şu lanetli kupayı artık Bol şans Fenerbahçem
|
|
|
#2 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Fenerbahçe'yi yıpratmak için her zaman bir bahane çıkartmaya hazır olan anti-fener camiası için bu kupayı kazanamıyışımız büyük bir koz..
Aylarca yıllarca geyiğini yapıyorlar bu kupanın. Ama artık silkenip Türkiye'nin en güçlü takımının biz olduğumuzu ispatlamanın zamanı geldi diyorum. Hem mali olarak, hem manevi olarak (taraftar) en büyüğü biziz bu ülkenin.. Bu arada kupa istatistiklerine baktım da hayli ilginç bir tablo var karşımızda: Son 10 yılda bu 5. finalimiz olacak, 4. farklı takımla final oynayacağız. Son 10 yılın dışında ise sadece4 kez final oynamışız. Daum döneminde mutlaka final/yarı final görüyoruz işin özü bu. gerçek Fenerbahçe'yi asıl gelecek sezon izleyeceğimizi düşlünenlerdenim, bu sene zor da olsa şampiyon oluyoruz hayırlısıyla. Kupayı da alırsak harika ötesi olur.. FENER GOL GOL GOL!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
bence kupa önemli fakat şimdi düşünüyorum da lig daha önemli.kazasız belasız alırsak bu kupayı -o saçma sapan saate rağmen- çok çok güzel olur.bu sefer alıcaz ama.
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Ben de o maçta en çok sakatlıktan ve kartlardan korkuyorum.Hayırlısı ile kazasız belasız bir atlatalım şu maçı;zira esas maçımız Ankarada!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Allah'ın izniyle alıcaz bu maçı ve susturucaz tüm ezikler camiasını
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Trabzon'u yenersek ilk kupayı Ankaragücü'nü yenersekte ikinci kupayı alırız
bence yenersek Ankara'da Bursa'nın tüm ümitleri yıkılıcak ve bjk yi yenemezler o zaman isteyen istediğini konuşsun biz eğlencemize hatta ........ başarız
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
De Souzaların Alex'i
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 17 Mesajlar: 1,198
![]() |
Trabzon Çarşamba günkü maça daha fazla asılacak fakat belli olmaz geçmişte çok canlarını yaktık içlerinde ukte kalmış da olabilir ki öyle son maça da aynı şekilde ve daha iyi çıkacaklardır.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|