|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi üçüncüyü yedik
Telefonda Rıdvan abiye demiştim abi maç 3-1 biter diye İşin garip tarafı ilk yarı bitttiğinde ilk golü atar maçı alır demiştim İlk golü atmamıza rağmen dahinin motive ettiği takım elleriyle verdi kupayı Tamam başınızdaki hoca değil anladık Pekii siz sahada gezinen futbolcular topluluğu sizlere ne demek lazım? İnsan antreman maçında bile rakibine daha fazla basar İnsan antremanda bile daha fazla mücadele eder Maç 1-1 iken sen defansta 3'e 1 yakalanıyorsan sen futboldan anlamıyorsun demektir kardeşim Hadi mağlup durumda olursunda kontra yersin Maç 1-1 koskoca Fenerbahçe 3'e 1 kalıyor,vallaha bravo Şu lanet kupayı alamayıp eziklerin ağzında sakız olmaya devam ettik Umarım 2006'nın dejavusunu yaşamayız Önce kupa gitmişti o zamanda sonra lig
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,248
![]() |
kupa sizin olsun der gibi oynadı takım,tuhaf.
|
|
|
#3 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Yine başlar "Türkiye Kupasını son gören fenerliler" muhabbetleri.
Kupasında,parasında filan değilim işin,önemli olan bir taraflarına sokmak o "alamıyorsunuz" dedikleri kupayı
|
|
|
|
#4 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
tek korkum bu
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
bu güizaya saydıracam şimdi olmayacak.bu dauma saydıracam şimdi olmayacak.
ilginç diyorum başka bişey demiyorum. inşallah şampiyonluk gitmez tek diyeceğim bu olur şimdi susarım.inşallah o kupa gitmez yoksa bazıları çok kötü nasiplenecek göndereceğimiz saygıdan
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
daum hoca felan olmadığını kukla(guizayı başka hiç kimse bu kadar kollamaz korumaz) olduığunu alex in sayesinde bu takımın finale geldiğini ve şampiyonluğa koştuğunu ispatladı.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
aynen alex golü attı başkan hiç sevinmedi 1-1 den sonra yalandan rakip kaleye gittik gibime geldi hiç üzülmedim arkadaşlar asıl şölen on gün sonra
|
|
|
#9 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Alıntı:
Allah o zihniyetin de belasını versin İstemiyorum öyle şampiyonluğu ben
|
|
|
|