|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2006 Yılında Paperpoon'da yenen yemek hepimizin aklında
Ezik kardeşliği kupaları aralarında pay edip Bizim o seneki emeklerimizi resmen gasp etmişlerdi Nasıl içimiz yanmıştı hatırlayın Nasıl da içimiz yanar düşündükçe Ve ettiğiniz küfürleri düşünün Gün yüzü görmemiş küfürlerinizi Yüreğinizden ağzınıza dökülen nefreti düşünün Şimdi bazı imalar yapılıyor Kupada hamsilere yattık Onlarda bize ligde yatacaklar falan diye 1-Biz temiz kulübüz,Allah bizi çarpar Şayet bu imalar doğruysa biz Ankarada takılırız Trabzon'un yatmasının da manası kalmaz Kupayı boku bokuna verdiğimize yanarız 2-Şayet gerçekten doğruysa 2006'da ettiğim tüm küfürleri Bu seneki filmin yönetmeninden de ve oyuncularından da esirgemem Kendi başkanım diye ultimas geçemem Benim için şike şikedir Bu lehime de olsa böyledir Aleyhime de olsa böyledir Saygılarımla...........
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Eğer yattılarsa o şampiyonlukta olmasın...
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
bence demedik,buna inanarak söylüyorum.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Büyük takımlar arasında eskiden hatır gönül işleri kesin oluyordu,bunu inkar etmek anlamsız.Ancak ,dünkü maçta böyle birşey olduğuna kesin inanmıyorum.Başkanlar bazında böyle birşey olsa bile,bunu teknik direktörlere ve bazı futbolculara nasıl anlatacaksın?
Dünkü maça konsantre olamadık,demek ki,lige önem verdik.İstanbulda Trabzonu ezer geçeriz ama,Ankaragücünü bilemem.İçimde kötü bir his var,sanki Ankarada pes edeceğiz gibi...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
böyle bir şey olacağını hiç sanmıyorum gerçi maç öncesi röportajlarda TS başkanının artık dili mi sürçtü yoksa başka bir şey mi oldu bilmiyorum ama FB ile süper kupa finalinde de oynayacağız seneye demişti.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
Ben -papermoon olayı gibi delille kesinlik kazanmışlar dışında- hiçbir maçın masa başında alınıp satılacağına inanmıyorum. Ancak dünkü futbolu gördükten sonra içimdeki şeytan birşeyler fısıldıyor ne yazık ki. Bu fısıtltılarımla ilgili de en büyük dayanağım başkan.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Hasta hasta teoriler bunlar yahu!!!!
Hayırdır, HINCAL gece rüyanıza mı girdi yoksa ???? Ne şampiyonluk garanti ne de oynayacağımız maçlar... Sahada futbolcusu tribünlerde taraftarı yüreğini koyacak,FENERBAHÇE de 2 hafta sonra alayına koyacak... 28 değil 38 de olur farketmez...Bu kupayı önemli kılan şey bizim alamıyor olmamız. Kimse bayraklarını asıp,konvoylar halinde gezmiyor Türkiye kupasını alınca... Ancak 2 hafta sonra yer gök sarı-lacivert olunca bakalım hangi delikte saklanacak ezik oğlu ezikler... Bu arada takımına kızabilirsiniz,hocanızı yetersiz görebilirsiniz.Hatta futbolcularımıza da finalde oynayamadıkları için öfkeli olabilirsiniz... AMA KİMSE FENERBAHÇE'NİN HOCASINA ''LAN'' deme hakkına sahip değil... BAŞKANINA DA SAYGISIZLIK ANLAMINDA ''AZİZ'' diye hitap etmesin lütfen...Bizi temsil eden kişi sevsekte sevmesekte AZİZ BAŞKAN'dır. BAKIN İŞLER KÖTÜ GİDERKEN(8 HAFTALIK BİR PERİYOTTA GALİBİYET ALAMAMIŞKEN) BUNU BİZE İYİ YUTTURDULAR, CAMİA'DA ÇOLUK ÇOCUK BAŞKANA FUTBOLCUSUNA KÜFÜR EDİYORDU.SEVGİ SAYGI KALMAMIŞTI... şu an şampiyonluk yarışında 17'ye karşı yine tekiz... SARI KANARYALAR ailesinde YAŞI NE OLURSA OLSUN kimsenin (HELE DE 15-16 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARIN BAŞKANA AZİZ DİYE HİTAP ETMESİ FENERBAHÇELİLİĞE YAKIŞMIYOR.) FENERBAHÇE formasını taşıyan ve Fenerbahçe'ye hizmet etmeye çalışan insanlara saygısızlık etme hakkı yok... |
|
|
|
#9 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ama dün maçtan sonra o kadar yorum yapıldı ki bu konuda Bende bu konuyu açma ihtiyacı hissettim Zaten konuda da belirttiğim gibi kulübüme asla yakıştırmam böyle bir tezgahı Artı içime sindirmem de mümkün değildir Lan ve isimle hitap meselesine gelincede dikkat etmemiz lazım haklısın Ben dikkatsiz bir anımda değilsem kimseye adıyla hitap etmiyorum zaten Ama yinede dikkatli olmakta fayda var kardeşim
|
|
|
|
#10 | |
|
Guest
|
Alıntı:
sen ''LAN'' yazsan burda değil telefonu açar söylerim kardeşim benim...Bu düşünce hastalıklı bir düşüncedir dedim.Virüsün kaynağını da ya da kaynaklarından birini de yazdım üstelik... Evet, takım kötü giderken sitedeki yorumlarda hakaret boyutuna varan çok mesaj vardı. Bu nedenle siteye uzun süre girmedim, yazmamaya özen gösterdim.Ancak eleştiriyorum diye çok çok ağır sözler yazılmaya başlanmıştı özellikle o dönem... O sıralarda soğukkanlı olmak gerektiğini defalarca yazdım.Sonra galibiyetler gelince de yazmadım ki kimseler yanlış anlamasın diye.Aksine sessiz kaldım nasılsa herkes kendine gelir diye... kimselerle tartışmamak içinde dişimi sıktım... Ama artık 2 hafta kalmış yazmasam da haksızlık ederim dedim kendime... En kötü günde bile ''panik yapmayın,lig bitmedi, soğukkanlı olun '' demeyi başarmış ve uygulamış bir insan olarakta diyorum ki 2 maçımız kaldı. ŞAMPİYON OLACAĞIZ... sonra sabah akşam tartışırız...Ama şimdi değil... |
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|