|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
NOT:bu yazı Fenerbahçe nin kötü oyununu hakeme bağlama yazısı değildir
![]() Not u yazdım ki önyargı ile yaklaşmasın sevgili abilerim ve kardeşlerim. Evet Fenerbahçe iyi oynamıyor evet herkesin bahsettiği bir ruh eksikliği oyuncuların umursamazlığı daum un yanlış tercihleri yönetim hataları vs hepsine katılabiliri. Ama bunların hiçbiri bizim hakkımızın yenmesi için bir sebep değildir. bu dünyada canilerin bile hakkı var. neyse sonuç olarak hakemler hakkımızı yemeye devam ediyor. dün verilmeyen penaltı.(Emre nin düşürülmesi) gözününün önünde oluyor görmemesi mümkün değil. maç boyunca doğru düzgün pozisyonu olmayan Antalyaspor son dakikada ordan burdan karambolden golü bulsaydı ne olacaktı. nasıl yatacaktı gece. ama onlar rahatlar. Fenerbahçe kötü gitsin ki başkaları kazansın Fenerbahçe kötü gidince medya reyting yapacak tv programlarında kötü senaryolarla seyirci ekrana bağlanacak. kimse kusura bakmasın ama verecek kardeşim penaltıyı. doğru karar versin istiyoruz biz bizim lehmize olsun demiyorum. ayıptır yazıktır günahtır. sizi bilmem ama benim öbür dünyada elim hepsinin yakasında. en son olarakta: kırmızı giyenin kırmızı giyenin anladın sen onu bünyamin
|
|
|
|
#2 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
bende böyle düşünüyorum bu hakkında tekrar aynı şeyleri yazmak istemedim önceden belirttiğim görüşümü yineliyorum
Alıntı:
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gerçi ben seyretmedim özetlerde gördüğüm kadarıyla onlarında penaltısını
artı kırmızı kartını vermemiş hakemler böylece olay maç içinde dengelenmiş iyikide seyretmiyorum fener çok kötü futbol oynayamıyor hiç
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
![]() |
penaltı pozisyonunu tam göremedim ama kırmızı kart pozisyonunda Vederson'un ilk sarı kartı çok yanlıştı Vederson'a dokunmadan taçı Antalya'ya verdi oda tepkiden sarı kart yedi
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
O...Çocukları diye bir film vardı dün gece tv'de...
Aklıma Bünyamin,Fırat,Selçuk,Kuddusi kardeşler geldi ... |
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 31 Mesajlar: 2,182
![]() |
dün gece verilmeyen net iki penaltı var.biri onlara diğeri bize.
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
bu gece 6s lehine verilen penaltı(komedi)kart ver işareti yapan jo ya verilmeyen kart(3 dk sonra bir sarı aldı ilki verilse 6s 10 kişiydi).artık hakem hatalarının masum olduğuna inanmıyorum art niyetliler.ligi manuple ediyorlar iddaa oynasalar anca bu kadar oyunun kaderini değiştirip maç skorunu belirlerler.süper lige yabancı hakem ve yabancı hakem hocası şart.milli takımın hocası yabancı mhk nin başındaki adam niye yabancı olmasın(getirin collinayı)oğuz sarvanına 100 basar.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
![]() |
verilen penaltıya bakıyorumda bu insanlar size ne kadar küfür etse az
![]() adam resmen kendini atıyor ya yazıklar olsun spikerde ayrı zaten eskişehirin attığı golde elle avantaj sağladı demeyi biliyorsun buna yorum yapmamışın !!! adı Melih olan spikere lafım penaltı olduğunda bi anda zıplayan canlanan !
![]() |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
Alıntı: