|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
1907
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 14- Daniel Güiza Yaş: 25 Mesajlar: 107
![]() |
Fenerbahçe'den Gaziantepspor'a transfer olan ancak iki kulüp arasında bonservis konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle istanbul'a geri dönen Kemal Aslan, Kocaelispor ile anlaştı!..
Kocaelispor resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Kemal Aslan'ın bonservisi ile birlikte sarı-lacivertli ekipten alındığını açıkladı. Kemal Aslan ile beraber Bursaspor'da oynayan Volkan Bekiroğlu da Kocaelisporlu oldu. İşte Kocaelispor'dan gelen açıklamanın tamamı: Kulübümüz, Fenerbahçe'den 24.10.1981 doğumlu orta saha oyuncusu Kemal Aslan ve Bursaspor'da geçtiğimiz yıl forma giyen 10.12.1977 doğumlu sol kanat oyuncusu Volkan Bekiroğlu ile anlaşmaya vardı. Her iki oyuncuda bonservisleri ile birlikte takımımıza transfer oldu. Fenerbahçe'den transfer edilen Kemal Aslan Orta sahanın ortasında görev alıyor. 24 Ekim 1981 tarihinde Gaziantep'de doğan Kemal Aslan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Profesyonel oldu, ardından yıldızının parladığı Gaziantepspor'a transfer oldu. Burada 2 yıl forma giyen Kemal Fenerbahçe'ye transfer oldu ve burada 2003 yılından beri forma giymekteydi. Kemal Aslan 49 defa genç ve ümit milli formayı giydi. Bursaspor'dan transfer edilen sol kanat oyuncusu Volkan Kürşat Bekiroğlu 30 Aralık 1977 tarihinde Adana'da doğdu. Adanaspor'da ilk olarak profesyonel olan oyuncu daha sonra Gaziantepspor, Trabzonspor, Malatyaspor ve Bursaspor formaları giydi. Bekiroğlu 3 defa da A-2 Milli oldu.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 19 Mesajlar: 1,362
![]() |
Bu ülkede kendi ipini kendisi çeken ne kadar cok oyuncu var böyle.
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Demek ki, Aragones'in Kemal'i kasetlerden izleyip beğendiği ve geri istediği haberi doğru değilmiş.
Gerçekten de, G. Antep yöneticileri ile bizim yönetim arasında yaşanan gerginlik nedeniyle geri alınmış oyuncular.
|
|
|
|
#4 |
|
HayâLPerest..
![]() |
Kocaeli'de iyi Kadro kuruyor..
|
|
|
#5 |
|
Ölümüne Fenerbahçe.!
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 19 Mesajlar: 1,423
![]() |
gitmekle en iyisini yaptı.
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
hayırlı olsun hem kemal adına hem körfez adına
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
olsun,
KOCAELİ de bizim.. ![]() en azından benim..
|
|
|
|
#8 |
|
[..Stephan Appiah..]
![]() |
bakalım olcan ne olcak
|
|
|