|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
Efendime söyleyeyim hangi birini yazsam başlığa bilemedim bu sözlerin ardı arkası kesilmedi günlerce aylarca ama ne dedik daha çok maç var biz Fenerbahçeyiz dedik yeri geldi kanıtımız yoktu şampiyonluğa inancımızı tamamen duygusal diyerek anlattık ama inandık bu takıma
neredeydi Keita gören varmı Mehmet'in koluna vurması sonucu yüzünü tuttuğu sahne haricinde Santos'u bir kere geçti o kadar,nerede bu takımın sol kanadını koridor yapıcak galatasaray nerede Jo'lar nerede bu takım ilk beşe girse başarıdır diyenler nerede Şampiyonluğa ümitliyim derken dalga geçildi maça gidiyorum derken Aziz Yıldırım'ın başkanlığını pekiştiriyorsun dendi ama umrumda değil bu saatten sonra Şampiyonluk potasına girdik herhalde değilmi artık ![]() İnanmış çocuklar...
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
her zaman söyledim hiç yılmadım, yılanlara moralimizi bozanlara selam olsun
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Valla bu maçı alacağımıza bile inanmıyordum ne yalan söyliyim. Hayatımda ilk defa bi 6s maçını dinlemedim.
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi bu maçın hatrına olumsuz birşeyler yazmayım dedim
Ama bu yazılanlar direk benim laflarım olduğu için cevap vermem lazım Birincisi ben Santos ve Özer solda oynarsa sol taraf koridor olur dedim Solda oynaması gereken adam Santos ve Wederson'dur dedim Yazdıklarımın hepsi sitede duruyor açıp bakabilirsiniz Özer'in asla kanat adamı olmadığını da yazdım aynı yerde Çünkü bugünde görüldü ki ezikler hep Özer'in kanadından geldiler Allah'tan Gökhan Gönül mükemmel bir performans ortafa koydu da açık fazla hissedilmedi Özer hangi kanatta oynarsa oynasın o kanattan hayır beklemeyin Tabii ki istisnalar hariç olabilir (Hangi maçtı hatırlamıyorum Özer sağ kanatta çok iyiydi) Ama genele baktığımızda bu çocuk kanatta sadece harcanır Hem onunla oynayan beke yazık,hem takıma yazık hemde takıma İkinci konu şampiyonluğa olan inanç Size komik gelebilir ama benim bu akşam o inançtan gram sapma olmadı Sezonun 34 maçının en az 30'unda izleyeni fıtık eden bir takımdan beklentim bellidir Cincon maçları bizim için zaten konsantrasyon açısından sorun yaşamadığımız maçlardır Önemli olan büyük maçlar dışındaki maçlarda o profesyonelliği sahaya yansıtabilmek Tamam bu maçtan önce favori kesinlik eziklerdi Ve ben beraberlik bile başarıdır dedi hala da lafımın arkasındayım Ne oldu 3 puan aldık,bunu zevki hiçbir şeyde yok Ama bu zevk içinde gerçeklerden vazgeçemem Takımımız top oynamıyor Organize atağımız yok Forvetimiz komple yetersiz Orta sahamız eh işte Kanatlarımız sıfır Hocamız yaratıcılıktan ve birçok özellikten yoksun E şimdi bu kadar olumsuzluk içinde sen hala şampiyonluk bekliyorum diyorsan sana saygı duyarım Ama bana sorarsan hala bu ışığı vermiyor bu hoca ve bu takım Bu da benim görüşüm
|
|
|
#5 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 31 Mesajlar: 451
![]() |
ben ne düşündüysem onu yazdım eleştirdim galatasaray maçı kazanıldı lay lay lom herşey bumu bu forumda fenerbahçe şampiyon olunca üzülecek insanlarmı var yoksa yada düzeyli eleştiri yapmak yasakmı bu forumda yine eleştiririm galatasaray maçı kazanılmış haftaya puan kaybedilmeyeceğinin garantisi yok bunları aşalım artık kimse fenerbahçenin kötülüğünü istemez eleştiriler olacaktır
|
|
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
Beğenmediğiniz selçuk kadıköyden bi koydu sami yende
cimboma boru girdi işte böyle renkdaşlar bumudur budur herkes kocasını bilecek biz bu maçtan sonrada şampiyon olacağız inşallah volkanıda gözlerinden öpüyorum özerin dışında hiç kötü adam yoktu gs liler tvde vırvır ötüyor
|
|
|
#7 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Görüşüne saygı duyuyorum fakat katılmıyorum.
Şahsi görüşüm Keita' kötü adam,Jo gol atamıyo',Elano bir işe yaramıyor demekle, sadece kendimizi avuturuz. O zaman nerede bizim Guiza'mız,Mehmet Topuz'umuz,Özer'imiz ? Onların da kötü oynadığı maçlar oldu. Neyse savunduğum şey,sırf Galatasaray'da oynuyor diye adamları kötülemek bir işimize yaramaz. Murat sakın yanlış anlama,senin için söylemedim bunları. Taraftarımızın genel görüşü böyle,gerek çevremdeki renkdaşlarım olsun,gerek sohbet ortamlarındaki arkadaşlar olsun.. Medyamız Cincon'un transferlerini çok şişirdiği doğru, ben de rahatsız oluyorum bundan. Jo ve Elano formsuz kabul ediyorum, fakat Keita bence gayet etkili oynuyor maçlarda. Ahlaksız ve karakteri beş para etmeyen bir adam ama bizim çoğu futbolcumuzdan daha yararlı oluyor takımına. Neyse yine cümlelerimin başı sonu belli olmamaya başladı,saçmaladım. İyi akşamlar..
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
futbol budur netice oyunudur kardeşim
bugün eğer fener yenilseydi feneri itin mıçına sokup çıkarırlardı
|
|
|
#9 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
sizin olumsuzluk gördükleriniz olabilir bu olumsuzluklara rağmen takım iknici sırada ise ve puan farkı sadece 3 takımın en iyi orta saha oyuncusu yok,forveti desen Allah'a emanet Alex'e bakıyor elimiz,buna rağmen top nerdeyse maçta hep bizde oyunu yönlendiren biziz rakibten hiç baskı yememişiz maç boyunca rakibin kaleyi bulan ilk şutu 90'da oda oyuncunun kişisel becerisi ile ve bu bi derbi maçı ve deplasmandasınız bu takım iyi değil ise ümit vermiyor ise dediğiniz gibi sizin görüşünüz
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
![]() benim anlatmak istediğim Kadıköy'deki ilk maçı hatırla aynı şeydi Arda Keita falan koridorda yürür gezer deniliyordu kimse güvenmiyordu ben dedimki istersen araştırıp bulabilirsin Carlos tecrübesi ile durdurur Keita'yı diye ne yaptığı ortada Gökhan'ada güveniyorum Arda konusunda dedim bu maç önceside gene bakarsan görebilirsin aynı şeyleri söyledim beklerimiz için ve çıktı çok şükür
![]() |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|