|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Galatasaray'ın tehlikeli oyuncusu Keita, Kadıköy'e gelirken bir çoğumuz ondan çekiniyordu.
Benim de aralarında bulunduğum bazı arkadaşlarımız ise "Carlos'un tecrübesi onu durdurmaya yeter" diyorlardı. Nitekim, Carlos'un tecrübesi karşısında sinirlenen Keita maçı dahi tamamlayamamıştı. Fakat şimdi hem Carlos yok, hem de Keita geçen maçın intikamını alabilmek için daha da hırslanmıştır. Ne dersiniz... Daum sol kanadımızı nasıl kurmalı? Ne yaparsak yapalım, Keita başımıza bela olur mu?
|
|
|
|
#2 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Alıntı:
Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 31 Mesajlar: 451
![]() |
keita samiyende iyi oynayan bir adam birde santos bugün iyi işler yaptı süratli özellikle çıkarken kaptıracağımız toplarda başımız ağrıyabilir
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
ilk maçtan önce birde Arda Gökhan'ı yer diyorlardı bir tane çalım atamadı
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Evet Keita başımıza bela olur!
Ben bu kadar çirkef bir adam görmedim.Bizim maçta kafasına çarpmayan şişe yüzünden ortalığı birbirine kattı! Bugün de TS'da 2 metre yanına düşen şişe yüzünden de yere yatıp önce kafasını tutmaya eğildi sonra da ayağını tuttu.
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
bugünde trabzon maçında seyirciye edep yerini gösterdi kesin ceza alması lazım yönetim bu kozu kullanmalı.resim bulursam eklerim.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
1907 UNİFEB
![]() |
Alıntı:
Volkan Demirel geçen seneki olaylı ASY'deki derbi maçtan sonra maçta 65 taraftarına edep yerini gösterdiği gerekçesiyle 3 maç ceza almıştı. Yönetim ne yapıp edip bu konunun üstüne gitmeli Volkan'ın cezasını örnek göstermeli! (kaleci Volkan Demirel’e de rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 3’er maç ceza uyguladı.)
|
|
|
|
|
#8 |
|
1907 UNİFEB
![]() |
![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
evet bu resim haysiyet ve şeref yoksunu ,provakatör bir futbolcu keita yönetimin bu olayı gündemde tutması lazım.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
tff ye bir mail de bunu atıcam
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|