|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Keşke önce G.Saray’a gelseydim
![]() ![]() ![]() ![]() FENERBAHÇE ile yollarını ayırdığı gün G.Saray’la sözleşme imzalayan Colin Kazım, geleceğe umutla bakıyor. Hannover 96 ile oynanan maçta akımının 3. golünü atan milli futbolcu karşılaşma sonrası bir hayli keyifliydi. “Hazırlık maçı da olsa golle başlamak beni mutlu etti” diyen Kazım, daha sonra şunları söyledi: “Yapmam gereken daha çok çalışmak. Çünkü bana inanan bir camia var ve ben de bunun için mücadele edeceğim. Hagi’den çok şey öğreneceğim “Milli futbolcu, teknik direktör Hagi’nin, karşılaşma sonrası söylediği, “Daha önce giymesi gereken formaya şimdi kavuştu” sözlerininin hatırlatılması üzerine, “Hocama katılıyorum. İngiltere’den döndüğümde G.Saray’a gelsem, belki her şey daha farklı olurdu. Ancak geçmişi artık kapattık. Ben sadece G.Saray için neler yapabilirim bunun peşinde olacağım. Hocayla da sürekli görüşüyoruz. Ondan da çok şey öğreneceğim” karşılığını verdi. Hagi’nin performansını beğendiği Kazım’a bundan sonra maçlarda da ilk 11’de yer vereceği öğrenildi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
tabiki geç kaldın kazım etiler,nişantaşı oraya daha yakın .alemde geçireceğin vaktini yolda geçiriyordun samandıra nere etiler nere.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
keşke gitseymiş de bizim zamanımızı harcamasaymış..
Bu sene Avrupadan erken elenmemizin 3 sebebinden biri kazım'dır.
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yav şöyle hemen yan çizen insanlardan nefret ediyorum.
Gözümden tamamiyle düştü.
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kazım mıçtı bez getirin
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Kazım, "Şunu dürüstçe söylemem gerek. Ailemin hepsi Galatasaray taraftarı. Ben Fenerbahçe'de oynarken, öteki armayı hiç öpmedim. Bu yüzden de eleştirildim. Sadece Galatasaray armasını öptüm" itirafını yaptı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki farkı da değerlendiren Kazım, "Böyle bir kıyaslama yapmam çok doğru olmaz. Diğer takım hakkında bir bilgim yok. Hangi takım hakkında konuştuğumuzu bilmiyorum. Sarı-kırmızılı renklere hizmet etmek için buradayım"
!!!!!!!!!!!!!!!! Bu çapsızlığı, karakter yoksunluğunu gösteren bir açıklama. Cincon başına büyük iş aldı. Bizim açımızdan senenin en iyi transferi bu oldu.
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Ben Kazım'ın Gs'ye transferinden çok memnun değilim açıkcası...
Kazım tüm disiplinsizliğine rağmen,yetenekli bir futbolcu ve daha çok genç!Bazı futbolcular ,başarısız bir dönemden sonra takım değiştirdiklerinde çok farklı bir hava yakalayabilirler.Kazım da böyle olabilir!Buna şunu da ilave edeyim; Gs yeni stadını öyle ya da böyle yaptırdı,bu yeni bir hava ve beraberinde bir disiplin getirebilir.Bu disiplin içinde,Kazım bambaşka bir kimliğe de bürünebilir.O zaman pişman olmakta var!.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 1,313
![]() |
Bide disiplinsiz olan Santos'u gönderelim oda aynisini desin iyi topcusun ama senin profesyonel futbolcu olarak bi ornek olman lazim bazi kisileri ve ne yazikki o kisilik/karakter sende yok, yolun acik olsun..
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Olay çok ''Kaotik''!!!Bizde tutanamayan bir futbolcu,başka bir takımda tutunuyorsa,onu iyi irdelemek lazım!
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|