|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Aykut Kocaman'ın gözden çıkardığı futbolcunun gizlice Galatasaray'la görüştüğü ortaya çıkarken, tarafların anlaştığı öğrenildi. Kazım, F.Bahçe ile ilişkisi kesilir kesilmez Galatasaray'a imza atacak.
Galatasaray, Fenerbahçeli Colin Kazım'ı renklerine katmak için harekete geçti. Kazım'ı Cimbom'a yaklaştıran gelişmeler, yeni transfer Pino'nun sakatlanıp sahalardan en az 2 ay uzak kalacağının anlaşılması üzerine yaşanmaya başlandı. Formül arayan sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın gözden çıkardığı Kazım ismi üzerinde yoğunlaştı. Konuyu Rijkaard'a açan yöneticiler, Hollandalı teknik adamdan, "Beğendiğim bir oyuncu. Transfer edilirse Galatasaray'a çok faydalı olur" şeklinde olur aldılar. Bunun üzerine harekete geçen yöneticiler, aracılar vasıtasıyla hemen Kazım'la temas kurdular. Galatasaray'da oynamaktan memnuniyet duyacağını bildiren 24 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe'deki durumum belirsiz. Beni gönderebilirler de, kalabilirim de. Eğer gözden çıkartılırsam, şarlarda da anlaşırsak size gelirim" yanıtı verdi. Şimdi gözler Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Kazım hakkında vereceği karara çevrildi. Fenerbahçe, Kazım'a "Kendine kulüp bul" deyip yolları ayırırsa, milli futbolcu Galatasaraylı olacak. fotomaç
|
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Güle güle
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
İnşallah...
|
|
|
#4 |
|
Kazım & Stoch
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 11-Miroslav Stoch Yaş: 18 Mesajlar: 252
![]() |
Üzülürüm...
|
|
|
#5 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
bızı bu adamdan kurtarana ve sazansarayla anlaşana şukranlarımı sunuyorum
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Bir yıl daha sözleşmesi var. Kimse heveslenmesin. Aziz Yıldırım "dünyanın parasını" ister.
Güiza da olduğu gibi elimizde kalır.
|
|
|
|
#7 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
gider gs ye köpek gibi oynar beni hepten uyuz eder...
ama gitsin... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Mα†єנα қєžмαИ
Üyelik tarihi: Aug 2009 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 21
![]() |
Yalan ...
|
|
|
|
#9 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
Alıntı:
Güya Kezman'ı 20'ye, Güiza'yı 30'a satacaktı.
|
|
|
|
#10 |
|
~
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 18 Mesajlar: 2,035
![]() |
Kazım'ın içine Güiza kaçmışta haberimiz yok
Yorumlara bak
|