|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Kazım dönüyor mu? Seks ve şike iddialarında suçsuz olduğu ispatlanan milli yıldız, geri mi dönecek? Fenerbahçe'nin kaybolan disiplini sağlamak için devre arasında apar topar kiraladığı Colin Kazım, kulübüne geri dönebilir.. Adı önce kelepçeli seks skandalına, ardından da şike iddialarında anıldıktan sonra iki konudan da aklanan 23 yaşındaki yıldız oyuncuncu, giderken yaşadığı bunalımı atlatmış durumda ve sarı-lacivertli kulübe dönmek istiyor. Kiralandığı Toulouse’da istediği ortamı bulamayan Kazım’a ayrıca Fransız ekibi, satın alma opsiyonundaki 4 milyon Euro’yu da ödemeye şu ana kadar yanaşmadı. Bu sebepten, teknik direktör Christoph Daum’la görüşmek isteyen Colin Kazım’a, yönetim de aklandığı için ‘onay’ verebilir. |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
?????????!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
asla dönmesin Allaha yakın bize uzak olsun. toulus da dökülüyor zaten yakında jübile yapar pavyon,bar,disco işletmeye başlar.ondan topçu olmazzzzzzzzzzzz.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İstediği ortam belli arkadaşın Bu adamdan topçu olmaz Olsada takıma hayır gelmez Ama benim taraftarım Kazım da Kazım der,o ayrı !
|
|
|
#5 |
|
[..Stephan Appiah..]
![]() |
Anlamak mümkün değil. Kanatlardan skora katkı yapan nadir türk futbolcularından biri bizim elimizde. Yetenekleri tartışılmaz. Fizik olarak Türk futbolcusunun üstünde. Gününde olunca Servet ve Zan'ın kafalarını birbirine tokuşturup sonra kafa topu alacak kadar güçlü.
Biz niye istemiyoruz bu adamı? Alem yapıyormuş, şımarıkmış... Bu sene adam gibi futbolunu oynadı sahada Kazım. Gitti beşiktaş maçında ******** bir hakem yaktı onu. Hemen gaza gelip yolladık. Biz devam edelim. 07/08 sezonu. Manchester Unitedlı Ronaldo, Anderson, Nani görkemli bir sex partisi yapıyor. Kaset internete kadar düşüyor. ManU ne yapıyor? Adamlar'ın sahadaki futbolunu etkilemiyor diyor. Sonuç: Manu Cl'yi alıyor, İngiltere'de şampiyon oluyor. Ronaldo dillere destan bir performansla yılın futbolcusu oluyor.
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
kazımın yaptıkları bini aştı formayı yere atmakmı,seyirciyle küfürleşmekmi,yönetimi yalancı çıkarmakmı,takım arkadaşlarını ayartıp sex partileri düzenlemekmi,düzensiz gece hayatı ve
uykusuzluktan trafik kazası yapmakmı,8taş maçında hakeme küfredip takımı yakmakmı bir tane olumlu hareketi varmı ?bu adam senede 20 gol atıp 25 asist yapıyorduda biz mi göremedik hasbelkader fenerbahçe forması giymiş bir adamdır.eğer bu adam yabancı olsaydı guizaya açılan topiclerden daha beterleri açılırdı.kendi düşen ağlamaz toulus da bol şans kendisine.aleme devam bu aralar türkiyeye gelirse 65 li jo ya uğrasın parti veriyor hergün tam kazımın kankası.bu takımın çöküşündeki 2 adamdan biridir kazım biride carlosdu iki gece kuşu.ikisinin gitmesi wedersonun,bilicanın,santosun performansını arttırdı .yönetim kazımı takıma tekrar getirerek aynı hataya düşmez.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
Alıntı:
verdiğin örnek çok güzel, ama onlar ronaldo,nani... adam futbolculuk için futbol oynuyor bizimkiler manken götürmek için futbolcu oluyor,lüks arabalara binmek için futbolcu oluyor başka bişey için değil. gördük kazımdaki düşüşü gördük en yakın arkadaşı santosdaki düşüşü... futbolcuya kondüsyon sahada lazımdır yatakta değil.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Ben dönmesinden yanayım.
|
|
|
|
#9 | |
|
[..Stephan Appiah..]
![]() |
Alıntı:
Medya versin gazı Kazım gitsin ne güzel. Kulübü yalancı çıkarmış, adamın üzerinde öyle bir medya baskısı kuruldu ki gece kulübüne gitmeyi adam çok ayıp birşey sandı. Ben olsam o korkuyla bende yalan konuşurdum. Antremanlarda bile sırf Kazım için ayrı bir kameraman tutan medya... Sazan taraftarlar ve futbolcusunu korumayı beceremeyen bir kulüp. İşte tek kötü yan bu. Her türlü destek olunuyor futbolcuya ama medya onları hedef alırken sessiz kalıyoruz dinliyoruz. Yeni yeni korumaya başladık futbolcularımızı. Ben antreman yapacağım. Bir art niyetli kameraman antreman boyu beni özel olarak çekecek. Kafa göz dalarım az bile... Biraz akıllı olalım bu oyunlar ne zaman başladı? Kazım Kadıköy'de Servetle gökhan zanı hallaç pamuğuna çevirdikten sonra. Ne zaman doruk noktaya ulaştı? Şerefsiz hakemin teki kazıma kırmızı çıkartınca. Neymil f... you dmeiş. Bu laftan adam atılsa ingilterede her maç 10-15 kırmızı çıkar. O lafın kaç tane anlamı var bilen var mı? Kahretsin, Lanet gibi anlamları ne olacak? Kazım gittikten sonra kanattan skora katkı yapan adam kaldı mı? Yok Medya amacına ulaştımı? Evet. Cemal Nalga'nın hıncı alındımı? Evet. Sezonun en iyi adamıydı Kazım.
|
|
|
|
|
#10 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
Alıntı:
Hangi düşüş diyosun, buraya 10 satır yazmışsın fakat kazım'da ki düşüşü görememişsin. Hadi bu sezonu geçtik, adam Fenerbahçe formasını yere çarptı... Bu da sanırım olağan bişey senin için. Fenerbahçe'ye kanattan en çok katkıyı sevmediğim Tuncay Şanlı yapmıştır. Kazım Fenerbahçe'nin değerini bilememiştir. Burası büyük kulüp. Burda Alex ve Roberto Carlos tartışıldı. Anelkalar sağ açık oynatıldı sorun oldu... Kazım varmış yokmuş çok önemli değil. Kenar kulübenin zenginliği açısından dönmesi iyi olur, adam olacaksa gelsin. Yoksa huzursuzluk çıkardığı aşikar.
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|