|
|||||||
| Geyik Muhabbet Gırgır Şamata Eğlence... Atılan Mesajlar Toplam Mesajlarınıza Dahil Olmaz |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Kayseri'linin biri, siyah, iri, sütyen almak icin girmiş musevinin dükkanına...
Paranin kokusunu alan musevi, elinde çok az kaldığını söyleyerek tanesini 40 EURO'dan vermiş. Kayserili, 6 tane alıp, birkaç gün sonra tekrar dönmüş, bu sefer 2 düzine istemiş... Bu sefer musevi tanesini 50 EURO'dan satmış. Aradan 1 ay geçmiş, gittikçe mal bulamayacağını sanan kayseri'li, kalan tüm malı 60 EURO'dan kapatmış. Sonunda musevi merak edip, bu kadar sutyeni ne yaptığını sormuş ona! Kayserili cevap vermiş: Vallah ben ortadan ikiye kesiyor, minik takkeler yapıyor, sonra da bunlariımusevilere tanesi 100 EURO'dan satıyorum!.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,438
![]() |
süpermiş
|
|
|
|
#3 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,233
![]() |
Haha harbiden çok güzelmiş çok güldüm
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
![]() |
Babasından ihtiyar ve iri bir eşeği ucuza satın aldıktan sonra,onu siyah-beyaz çizgili boyayıp;babasına pahalı fiyatla zebra diye satan Kayserili diye bir fıkra vardı,yanlış hatırlamıyorsam!
![]() İyi tanırım Kayserili iş adamlarını,yıllarım geçti oralarda,iş seyahatlerinde... Sempatik adamlardır aslında
|
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ula alemsin cemcim çok güldüm valla
Allahda seni güldürsün
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kayserili Tuhafiyeci dükkanından geçimini sağlayabiliyor, bir köşede üç bes kuruş da biriktirebiliyordu.
Günün birinde sağındaki dükkan boşaldi, derken orası da tuhafiyeci oldu. Sonra solunda bir tuhafiyeci daha… Rekabet başladı, işleri kötüye gitti. Ama sonunda bir çözüm yolu buldu : Sağındaki komşusu, dükkanının üzerine, gerçek ucuzluk burada yazdırmıştı. Solundaki, en büyük tuhafiye magazası, yazılı bir bez asmıştı. Bizimki, ikisinin ortasina şu yazıyı koydurdu : Magazaya buradan girilir.
|
|
|
|
#8 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
![]() |
Taksinin yokusta frenleri patlamis, muthis bir hizla asagi iniyor. Kayseri'li musteri bagirmis..
'Durdur su arabayi..' Sofor panik icinde haykirmis.. 'Durduramiyorum!..' 'O zaman taksimetreyi durdur hic degilse' demis, Kayserili. ![]()
|
|
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
İki tane çiftçi, biri Adanalı, diğeri Kayserili, sohbet ederken, tabi haliyle zenginlikleriyle övunecekler... Adanalı başlamış :
-Bizim orda sabah günes doğmadan biniyoruz arabaya, akşam oluyo biz hala çiftliğin öteki ucuna yetişemiyoz, demiş... Kayserili de demiş ki : -Yav bizim de vardı öyle bir arabamız ama geçenlerde satıp yeni modelini aldık.... ![]()
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|