|
|
#1 |
|
HayâLPerest..
![]() |
Belki su an sinirlisin.Neden bu kadar sinirli oldugun sende saklidir.Ben veya "biz" bunu asla bilemeyiz.Lakin bunu bilen bir kisi var. "Sen"... Senin bildigin seyi bilemeyiz lakin tahmin edebiliriz.Belki aile ici gecimsizlik yasiyorsun‚belki televizyonda Fenerbahce´nin macini izleyemiyorsun.Belki maci izleyebiliyorsun lakin mactan memnun degilsin...Bunlarin hepsi senin bilecegin nedenlerden... Uzerinde bir baski var ve bir turlu rahat edemiyorsun.Sinirlenmeyi bir kenara attin ve isyan etmek istiyorsun.Kendini cok kotu hissediyorsun.Seni sakinlestirebilecek birseylerin olmasi gerekiyor.. Simdi anladim (anladik) sinirli olmanin‚bu kadar isyan etmenin nedenini... Fenerbahce kaybetti. Evet kaybetti belki.Bunu yadirgayamayiz.Belki sampiyonlar liginden elendigimiz icin bu kadar sinirlisin‚belki UEFA kupasina bile katilma sansimizin yuksek olmadigi icin‚belki de gecen sene yasadiklarimizi tekrar yasamaya kendini endeksledigin ve bu dileginin gerceklesmedigi icin bu kadar isyankarsin. Belki maci hakem yuzunden kaybetmisizdir‚belki de yanlis taktikten dolayi...Bir sekilde kaybedilmis bir mac ve Fenerbahce´nin yenilmesine alisik degiliz.Boyle olmamaliydi.Su an o kadar sinirlisin ki hirsini kimden cikaracagini bilmiyorsun. Acaba kimden cikarsam? Aziz Yildirim´dan mi?Aragonesten mi?Futbolculardan mi?Hakemlerden mi?Federasyondan mi?Sevdigim insanlardan mi?... Hepimiz kendi capimizda hakliyiz lakin bu isyan neden?... Oyle bir kulube sahibiz ki 101 yillik bir gecmisten soz ediyoruz.Fenerbahcemizin hikayesi o kadar uzun ki...Anlatmaya kalkissak 101 ciltlik bir roman cikardi herhalde.Basarisizliklar elbet olacak bu uzun yolda.Elbet onumuze bazi engeller cikacak.Fakat hic bir engel Fenerbahce´nin gecemeyecegi engel degil.Belki su an Genclerbirligi´ne kaybettik belki ankaraspora‚denizlispora‚belki trabzona‚besiktasa‚galatasaraya...Kaybettigimiz bir sey oldu mu?Evet oldu. 3 puan... Bazi maclar vardir ki 3 puan kaybedersin lakin kaybedilen bu 3 puanla degeri asla olculemeyecek kadar cok sey kazanirsin.Basarisizliklrsilar daima Fenerbahce´yi basariya ulastiracak bir etken olmustur. Ne var yani ankaraspora‚denizliye eskisehire yenilmissek.kaybettik.adam gibi maglubiyeti kabul etmesini de bilir bu taraftar...Bu taraftarin digerlerine gore farki da budur..Adam olmasi... Aragones hatali taktik verdi maci mi kaybettik. Hemen yeni bir teknik direktor getirelim...Bu Fenerbahce taraftarina yakismaz.Hepimiz bunu yapmisizdir.Bende yaptim.Peki bize yakisti mi?Bence yakismadi. Soyle bir mazine bak... Ne goruyorsun orada?Basarisizliklari mi daha cok hatirliyorsun yoksa basarilari mi?Fenerbahcenin gecmisi deyince aklina ilk ne geliyor.Mutluluk mu huzun mu?Benim aklima gunesli gunler geliyor.6alatasaraya 6 tane attigimiz gunler geliyor..Chelsea zaferimiz sevilla zaferlerimiz inter.m.und...Bizim tarihimiz boyle bir tarihtir iste.. Bu sezon icin tarihin en kotu fenerbahcesi dedik.O fenerbahce besiktasi da dize getirdi 6alatsarayi da.O fenerbahce bu sezonun en buyuk sampiyonluk adayi.O fenerbahce bu sezon sampiyon olacak.O fenerbahce belki 5-10 mac kaybetti lakin yine sampiyon olacak yine sampiyon olacak. Yine isyan etmek istiyorsun. "Sabir sabir nereye kadar" asla deme.Basarilarin kulubu fenerbahce basarilara her zaman ulasacaktir.Fenerbahce taraftari sabretmeyi ogrenecektir.Bir mac kaybettik?Edu ve Lugano hata mi yapti.?Volkan hatali gol mu yedi?Guiza bos kaleye gol mu atamadi.Carlosun sutu taca mi gitti?Evet hatalar zinciri olustu lakin yine o futbolcular bizi basariya ulatiracaklar.Bu kadar elestirmek dogru mu sence?O futbolcular o kutsal formayi tasimiyor mu?Ellerinden geleni yapmaya calismiyorlar mi?.. Fenerbahceli olmanin gururu bizlere yeter.Kaybedilen bir sezon Fenerbahcmizden daha mi onemli.?Ki kaybedilmis hic bir sey yok.Kazanacigimiz cok sey var daha... Belki gelecek sana parlak gelmiyor.Belki bana da parlak gelmiyor.Belki isyan etmek isteyeceksin.Belki bende isteyecegim ama orada durmam gerektigini de bilecegim. Birakin her onune gelen Fenerbahceyi elestirsin.Lig tv yine kazimi zoomlasin‚aragones kafasini one egdiginde zoom´un krali yapilsin‚hakem hatalari yapilsin.Fenerbahcenin sampiyon olamamasi icin her turlu dumen cevrilsin lakin sen ne kadar cok fenerbahceli oldugunla cevabini onlarin suratina tokat gibi carp.Basarilarimizi engelleyemeyeceklerini‚takimina sadece iyi gunde degil‚kotu gunde daha fazla destek olarak goster. Kaybedilen bir mac sonrasi giy formani okuluna git‚gomleginin icine giy fotmani bir sekilde giy o formayi ve ibret olsun goster tum besiktasli galatasarayli arkadaslarina.gorsunler nasil taraftar olunur... Bu takim UEFAya da katilir.Finali Sukru Sracaoglunda oynayip mabedimizde havaya da kaldirir‚super ligde sampiyonda olur Turkiye kupasini da alir.Seneye sampiyonlar ligine katilir bu kez gruptan cikar.Yine gecen sene yasadiklarimizi ve daha fazlasini yasatir. Bikinisini hala giymeyen ahmet cakara bikinisini de giydirir.. Iste oyle bir takim fenerbahcemiz Kaybetmisiz berabere kalmisiz cokta onemli degil... kazanmisiz lakin oyun tatmin etmiyor.Hicbiri onemli degil.Duzelir Duzelir cunku bu fenerbahce. siradan bir takim degil! Yeterki mac sonlarinda yenilsek bile fenerbahcemize zarar verecek unsurlardan kacinalim.Isyan etmek yerine cozumleri konusalim.Iyi olan seyleri gormeye calisalim ve herseyin duzelecegine inanalim Fenerbahceli oldugumuz unutmadan bize yakisacak sekilde davranalim.. Yine bir mac kaybettik Kime kaybettik?Eskisehire mi antep´e mi?Kayseriye mi? Yapman gerekeni biliyorsun.O halde hala ne duruyorsun... eğer adın FENERBAHÇE´yse senin çıkıp yeneceksin arkadaş!.. asla kaybetmeyeceksin! gerekirse çıkıp hakemi de yeneceksin! yeneceksin‚ yeneceksin‚ yeneceksin! aynen böyle diyorlar. *** bilmiyorlar ki hiç‚ senin Fenerliliğinin ne kıymeti kalır o zaman? herkesi yenerse bu takım o zaman Fenerli olmayan mı kalır? herkesi Fenerli yapabilecek bir FENERBAHÇE mi senin hayalin? nedir? sorarım‚ o gün ne ayrıcalığın kalır ki senin diğerlerinden? düşünsene bir; herkes FENERLİ‚ herkes gibi sen de FENERLİ. sıradan‚ sıradan bir FENERLİ? ALINTIDIR..
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim bu pozitifliğinle İlker Balcı kardeşimin tahtını sallarsın valla
![]() İyi niyetini,yüreğindeki sevgiyi ve içindeki ümit kırıntılarını takdir ediyorum Bu güzel yazıya ters birşey yazmak değil niyetim,sakın yanlış anlamayasın Ama ben bu sene tünelin sonunda ışık görmüyorum kardeşim
|
|
|
#3 | |
|
HayâLPerest..
![]() |
Alıntı:
Saygı Duyarım Abi Senin Görüşüne ![]() Ama Benim İçimde Hep Bir Umut Var..
|
|
|
|
#4 |
|
Tostão
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 19 Mesajlar: 637
![]() |
o zaman ellerimize Fenerlerimizi,umut kanağımızı alıp ışığı arayalım ve bu tünelden çıkalım
paylaşım çok süper renkdaş
|
|
|
|
#5 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Alıntı:
budur...:slap::slap::slap: |
|
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#8 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 6- Gökçek Vederson Yaş: 26 Mesajlar: 447
![]() |
Fenerbahce icin icimde herzaman bir umut vardi ama bu sene lig sampiyonlugunda malesef kalmadi:(
bu sene sampiyon olursak bu bizim basarimiz degil rakiplerimizin basarizligi olur. daha önce hic bu kadar karamsar olmamistim ama bence artik Türkiye kupasina bakalim ondan sonrada gelecek sezona derim. |
|
|
|
|
|
#9 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Alıntı:
Bu beceriksiz ve (iş) ahlaksızlar tayfası futbolcularda kalır. Aziz Yıldırım'ın burnuda Kaf dağından aşağı inmez. Eminmisin kupayı kazanmamızı istediğine?
|
|
|
|
#10 | |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 6- Gökçek Vederson Yaş: 26 Mesajlar: 447
![]() |
Alıntı:
Cok Haklisin ama Türkiye kupasini almayi istememin sebebi,hem cok yaklastik 26 yildir alamadigimiz kupaya hemde seneye bu gidisle avrupaya katilamayiz,en azindan kupayi alirsak uefaya katiliriz diye. Fenerbahcenin avrupaya bi sene gidip birkac sene yok olmasini istemiyorum... |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|