|
|||||||
| Anketler Fenerbahçemizle İlgili Anketler |
| Anketimiz: Kasımpaşa Maçındaki Fenercell ve Fenerbahçe Kart pankartlarından rahatsız oldunuz mu? | |||
| Evet,rahatsız oldum |
|
18 | 69.23% |
| Hayır,sadece reklamdı |
|
8 | 30.77% |
| Katılımcı sayısı: 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Kasımpaşa maçında bildiğiniz ve gördüğünüz üzere 170 bin Fenerbahçe kartlı ve 95 bin Fenercell i yanınızda şeklindeki pankartlar tribündeydi.
sizin için bu Fenerbahçe taraftartarlığı sadece müşteriden ibarettir gibi gösteren ve diğer Fenerbahçelileri hiçe sayan bir gelişme mi? yoksa basit bir reklam mı?
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
mahalle bakkalı gibi reklam yapmışlar
5 kg olin yağ 20 tl 5 kg omo 10 tl 170.000 bilmem neli yanınızda
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
üşümeyi göze alıp Yoğurtçu Parka gittim. Stadın izçine reklam koymayı akıl eden yönetim dışarıda takım için gırtlak yırtmaya hazırlanan taraftarına en ufak bir güzellik düşünmemişti. Demekki bizi adam yerine değil sadece müşteri yerine koyuyorlarmış
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
SITKI KARDEŞİMİZ KUSURA BAKMASIN AMA,
ne gerek vardı..??? yinede hatrını kırmamak için,oy kullandım.. sanırım bunun reklam olduğunu sadece ben düşünüyorum, |
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
25 milyonuz diyoruz ama bizim sığ düşünen yöneticilerimiz büyük fenerbahçe camiasını 200,300 bin lik kasaba takımı görüyor.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Alıntı:
ben sadece sitedeki üyeler ne düşünüyor diye merak ettim. amacım başka değil yoksa
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Bu büyütülecek bir olay değil bence ..
Can Bartu ya da Lefter ya da Rıdvan'ın posterleri olsa benim çok hoşuma giderdi. Ama kafaya Fenercell ya da Taraftar kart reklamlarını takarsak buna katılamam kusuruma bakmayın. Fenerbahçe'yi büyük yapan taraftarıdır ve en büyük silahı da taraftarının gücüdür. Bu güçte halter kaldırmak ya da araba çekmek olmadığına göre kendi ürününün reklamını yapmasından daha doğal bir şey olamaz. Tribünlerde asılı duran bayrakla oyuncuların motivasyonu sağlanacaksa sanırım taraftara ayıp etmiş oluruz.O yüzden bundan çok daha önemli tartışacağımız konular var diyorum.Sıra buna gelinceye değin neler neler var.Çünkü gemi su almaya başladı.tedbirleri alınmazsa iş sıkıntılı bir sürece gidecek...
|
|
|
|
#8 |
|
1907
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 19 Mesajlar: 2,501
![]() |
Sadece reklam bunun büyültülcek birşeyi yok.
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Oct 2009 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 21 Mesajlar: 96
![]() |
Rahatsız Oldum. . Oraya reklam pankartı koyacaklarına.Koskoca ''12''numarayıda koyabilirlerdi.Düşünseler onu koyarlardı ama malesef onu bile düşünememişler.
Efsane Maraton ____________________________________________ Bu renklere gönül verenlerin bir şekilde duvarlarına tırmandığı, yeni nesilin büyüklerinden dinlediği, "kaybettik" denilen maçların tribün tarafından "kazandırıldığı" bir kaleydi. Böyle gitmek varmıydı? O tuğlalarla beraber ruhumuzunda uçup gideceğini kim bilebilirdi ki? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,127
![]() |
reklamdı,
ama reklamı bile yaparken birşeyleri düşünüceksin,oraya Fenercell reklamı koy ama yazdığın kelimelere dikkat et,görünce bende sinirlendim
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|