|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
maç biletlerinin 120 lira olduğu haberi umarım şakadır
![]() kader maçlarımızdan birisi daha. galip gelip, akşama keyifle lider oluşumuzu izlemek istiyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,233
![]() |
Yılmaz vural asılacak bu maça umarım kazanırız
|
|
|
|
#3 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
Her maç öncesi söylediğimiz "bu maç final maçı" cümlesinin bu haftaki öznesi. Yılmaz Vural faktöründen dolayı çok zor bir maç bizi bekliyor. İnşallah alırız. Ayrıca biz bu maçı alırsak akşamki gs-bursa maçında ciddi olaylar çıkabilir diye düşünüyorum. gs camia olarak bursaya yatıp yatmama konusunda ikiye bölünmüş durumda. Zaten arda ve caner kavgası da son zamanlardaki sıkıntılarına yenisini ekledi. Bursa zaten liderlik için agresif oynayacaktır. Yani bu maçı alırsak akşama şenlik olur diye düşünüyorum.
|
|
|
#4 |
|
fenerin çemberinde
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,281
![]() |
bunun geri dönüşü yok, yılmaz vural bile olsa sen fenerbahçeyle 3 puan cepte saymalısın, böyle olacağına inanıyorum
bilet fiyatı konusu ayrı handikap
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Biz yeneriz. İcim son derece rahat. Bu hafta lideriz. Bursa Kayseri'ye de takılır. Ankara'dan şampi... döneriz
|
|
|
|
#6 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Kasımpaşa açık oynayan bir takım.
Herhangi bir iddiaları da yok ligde. Açık oynadıkları için goller bulacağımızı düşünüyorum. Yeter ki girdiğimiz pozisyonları gol yapalım yeter.
|
|
|
|
#7 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Alıntı:
Ankaradaki maça en az 3 puan önde başlamalıyız bence.İşi son maça bırakmadan... Ama,son maça bırakırsak hem çok heyecanlı hem de stresli olacak ki; galiba,öyle olması ihtimali de var gibi gözüküyor... Gs yatmaz gibi geliyor bana;ama,maçların aynı anda oynanması lazım!Eğer oynanmazsa,o zaman her tür pislik olur!.. Aslında içim kıpır kıpır!Hepinizle,şampiyonluk kulamasında caddede karşılaşmak için sabırsızlanıyorum!
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 66 Mesajlar: 572
![]() |
her maç final.Her saha final için.Yeneceğiz,kupaları alacağız.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Guiza'ya kalırsak işimiz zor
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
6S yatarsa kendi ŞL kapısını erken kapatmış olur.
ŞL'ye gidebilmeleri için Bursayı yenmeleri şart. O zaman ikincilik şansları devam eder, Bursa ile aralarında 2 puan kalır. Bursa gene puan kaybederse 2. olurlar. Tabii her maçlarını kazanmaları şartıyla. O yüzden yatacaklarını sanmam.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|